Legendární Aquasky na Power Station party

Legendární Aquasky na Power Station party

10. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Říkají vám něco pojmy breaks, drum n´bass a dubstep? Pak rozhodně musíte znát i Aquasky! Jedná se o legendární formaci z Velké Británie, která má za sebou nespočet veleúspěšných alb a singlů na labelech jako Passenger nebo Moving Shadow. A právě tento pátek 13. 5. přijede do Prahy jeden ze zástupců této trojice – Dave Wallace!

Je to již šestnáct let, co tento projekt vydal veleúspěšný singl Desires na legendárním labelu Moving Shadow, který se hned začal objevovat v kufrech většiny drum n´bassových Djs. Jejich další tracky posléze vycházejí i na ostatních velkých labelech jako Hospital, Reinforced, Good Looking nebo R&S, všímá si jich LTJ Bukem hlavně díky jejich charakteristickému a nezaměnitelnému liquid stylu a směřují k vydání alba ‘Orange Dust (1997)’ na stěžejním labelu Polydor. O pár let později se opět vrací k Moving Shadow kde vydávají několik singlů a dvě alba ‘Bodyshock (1999)’ a ‘Aftershock (2000)’.

aquasky

Přelom tisíciletí znamená velkou změnu pro Aquasky. Začínají experimentovat s rovným beatem a vydávají disco/latino house album ‘TwentyTwelve (2001)’ pod pseudonymem Tenth and Parker. O pár let později to Aquasky začíná čím dál tím více táhnout k Nuskool breaks a tento styl je natolik okouzlí, že u ní víceméně zůstávají dodnes. Vrchol této éry přišel v podobě alba Teamplayers (2006), na kterém spolupracují s více než třiceti autory a které se zapisuje do historie jako jedno z nejzajímavějších breakbeatových alb vůbec.

V letech 2007-2008 je ovlivňuje vlna electro house a dává jim prostor pro spojení breaků a rovného beatu. Pod pseudonymem Black Noise, ale i pod svým klasickým názvem Aquasky vydávají několik tracků, které trhají parkety v klubech po celém světě a remixují taková jména jako Crookers, Diplo, Sidney Samson, Don Diablo, Engine Earz a další.

Vy se můžete těšit na zástupce této trojice již tento pátek 13.5. v Yes Club Prague přímo v centru Prahy kousek do náměstí IP Pavlova. Očekávat můžete dynamický a originální set, který vás rozhodně nenechá v klidu. Samozřejmostí bude perfektní sound Funktion One, 3D mapping a osvěžující koktejly! Tak nebuďte pověrčiví a vyražte v pátek třináctého na pořádnou pařbu!

www.yesclub.cz



Dodal: David Hodák, Yes Club PR Management
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

POWER STATION FEAT AQUASKY

Pátek 13. 5. 2011
Vstup: 150kč do 23:00, poté 200kč
Vystupují:
Aquasky, Substance-D, Adelight, Groove Addiction live fr
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika