Trash elektro událost měsíce v Chapeau

Trash elektro událost měsíce v Chapeau

22. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Král trash elektra Haezer z jihoafrického Kapského města poprvé v Praze! Jeho sety jsou tak našlapané, že kdo v Chapeau Rouge nepropotí triko, dostane zpátky vstupné! Haezera podpoří mladý britský vlčák Bullwack, nejnovější objev na dělící čáře mezi elektrem a dubstepem. Do Prahy se taky vrátí rakouský projekt Disco Demons, svázaný se stejnojmenným hudebním blogem.
HAEZER, král trash elektra, průkopník death gangsta. HAEZER pochází z Kapského města v Jižní Africe a jestli jste na minulém CLASHI! viděli Double Adapter, tak je vám jasné, na čem jsou tam DJs odrostlí a taky to, že Haezer hodí stage diving ani nemrknete. Možná i v Chapeau.

Začínal jako předskokan pro pro Steva Aokiho, nebo Le Castle Vaniu. Dal turné s Cyberpunkers, kteří mu taky pomohli s debutovým singlem Who The Fuck is HAEZER. Vzápětí se mu povedl remix pro francouzské střelce The Toxic Avenger a rappera Orelsana N'importe Comment, především ale dělá na vlastních věcech.

haezer

Na mejdanech je vyhlášený tím, že je stejně divoký, jako dav, který dokáže nabít takovou energií, že druhý den vyjdete Sněžku jako kdyby šlo o procházku parkem. „Nikdy jsem se nezabýval tím, že se tak ztřískám, že bych nemohl mixovat,“ tvrdí Haezer, který do sebe při hraní lije tequilu přímo z lahve. „Djing je přece prdel. Navíc hraju hlavně svoje věci, a ty si dobře pamatuju, takže je pak můžu naživo proměňovat, aniž bych se ztratil.“

soundcloud.com/haezer

BULLWACK, vlčák z Londýna. Nejčerstvější talent. Bullwack se do hudby zakousnul sotva před rokem a hned jeho první remix vyhrál soutěž na SSS records, kde se dočkal místa vedle remixů od The Toxic Avenger. Od té doby se nezastaví. Controls, Comic Strips, L.A.S.E.R. Voltronixx, Sirian Bank, M.O.G. King Minos, The Boomzers, ti všichni si u něj podávají kliku. Tenhle kluk v Chapeau, to je jako kdyby si tam dala drink patnáctiletá Kate Moss. Prostě zvuk roku 2012 hned teď a vedle Staromáku.

soundcloud.com/bullwack

DISCO DEMONS, upíři z Vídně. Začalo to v Rakousku před čtyřmi lety: sound Ed Banger generace ovlivnil Disco Demons natolik, aby začal pouštět desky. Mixovali elektro, techno, punka trash do nevšedního mixu, který jste už na CLASHI! mohli ochutnat. Disco Demons nemají připravený set, všechny smyčky prohánějí přes MIDI. Nebude to stejné jako tehdy. Bude to ještě lepší.

Hráli už po boku The Bloody Beetroots, Crookers, Dirty Disco Youth, Stereoheroes. Jejich hudební vkus můžete otestovat na www.discodemons.net a www.facebook.com/discodemons

THE FAKES
. Rezidentní THE FAKES se potom postarají o to, abyste domů šli až po rozednění. Jejich mixtape s názvem Kocour Pikeš přichází si můžete poslechnout a stáhnout zde.

http://www.myspace.com/fakesclash
http://soundcloud.com/the-fakes-1

Facebook

To je CLASH! Pojistky budou lítat!

Dodal: Jarka Beranová, Chapeau Rouge
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CLASH!

Pátek 27. 5. 2011
Vstup: do 22h 80,-
Vystupují:
HAEZER (jar) & Bullwack (uk) & Disco Demons (at) & The Fakes LIVE CONCERT: Chuť + Uncle´s & Papas
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
TJ
24. 05. 2011 | 18:23:40
+0 | -0
Clash! za to stojí čim dál víc! čekujčeče !

MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika