Factory Fashion Market myslí i na muže

Factory Fashion Market myslí i na muže

24. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již 16. června začne čtvrtý díl přehlídky nezávislých módních tvůrců Factory Fashion Market. Akce obsadí prostory brněnského multikulturního domu Stadion až do neděle 19. června. Oproti minulým ročníkům se oslava módy protáhne o jeden den a začne se už ve čtvrtek ve dvě hodiny odpoledne. Organizátoři se tentokrát rozhodli nabídnout šanci i začínajícím tvůrcům, kteří nabídnou svoji tvorbu v neděli.
Factory Fashion Market dává prostor originální české módě jako alternativě k nadnárodním řetězcům s konfekčním sortimentem. Organizátoři si tentokrát vytyčili jasný cíl: zjistit, proč čeští návrháři a designéři mnohem raději tvoří pro ženy než pro muže. Heslem čtvrtého Factory Fashion Marketu proto vyhlásili slogan „Don´t Forget the Men“. Snahou je motivovat tvůrce, aby se tentokrát zaměřili i na muže. „Naprostá většina designérů nám přislíbila, že na Factory Fashion Market přivezou zbrusu nové výrobky pro muže. Tématu se budeme věnovat i v bulletinu, který k akci vydáváme. Chceme tematizovat mužskou módu a prozkoumat hranice módního cítění českých mužů. Zajímá nás, jestli poměrně malá péče, kterou muži svému zevnějšku věnují, je skutečně způsobená jejich nezájmem o módu. Je totiž možné, že svou vinu má i malá nebo neadekvátní nabídka zajímavého oblečení, módních doplňků a šperků pro muže,“ uvádí organizátorka Factory Fashion Marketu Kateřina Pletichová.

haneri

Mužům i ženám zpříjemní nakupování DJs v hlavním sále a společně odpočinout si budou moci v kavárně. Hlad a chuť na něco báječného zažene nevšední sladké občerstvení od Kokina. Večerům budou kralovat módní přehlídky a divoká párty. Vstup je opět zcela zdarma.

Seznam prodejců:
460 nula 1, Acid-designs, Adell, Adrianet, Akari, AlexMonhart, Anne Fatale , ANOUK DE POULAIN, ART CHIARA, Atelier-koira-kissa, Atelier Mate, Basmatee, Bevisible, Bulbul, Dara bags, Dareen, Dotta handmade, Eatme, Flamingopark s.r.o., Fruitensse, Helena Řezníčková, Haneri, Heda, Hloush, Chaluha, Ishri, Jan Horníček, Jara design, KikiBike, LaaryFaary, Linkwatches, Lorelei, LoveMusic, MAR.S, Výtvarná dílna Matilda Jankůj, Merrygorando, Mirush, My Square, NOVESTA, Pan Mon, Pattern, PheteStudio, Plazma Lab, Popular, PunkTura, Puntík, Ratata, Renaissance Woman, Retart, Rockit.cz , Smajdis, Yana Thal, YAXI ...TAXI, youngprimitive


www.facebook.com/event.php
www.factoryfashion.cz


Dodal: Kateřina Pletichová
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FACTORY FASHION MARKET

Čtvrtek 16. 6. 2011 až Neděle 19. 6. 2011
Vstup: zdarma
Vystupují:
. . .
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika