Kreativní léto s Deccart

Kreativní léto s Deccart

12. 06. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jubilejní 5.. pokračování workshopu pro nové uživatele, kteří se učí pracovat s programem Ableton Live, se uskuteční v Praze 18. 6. v Music City. Na programu je úvod do problematiky MIDI, práce a praktické cvičení s Abletonem Live, základy tvorby zvuku a mnoho dalšího.
Z berlínské centrály Ableton přijede specialista Dennis Fisher, který představil výjimečné vlastnosti spojení Akai APC-40 a Max for Live. Denis patří k hlavním osobám společnosti Ableton a podílý se také na vývoji programu Ableton. Samozřejmě nebude chybět možnost dotazů. Program bude překládán do češtiny a bude speciálně koncipován tak, aby byl srozumitelný i pro začátečníky.

Dalšími speciálními hosty budou špičkoví producenti a djs Tomáš Haverlik a Eddie Sender, které vyzpovídáme na téma jejich přístupu k tvorbě hudby, rozebereme jejich projekty a jejich postupy při live i studiové produkci. Tomáš nám navíc představí zařízení OpenLabs D-Beat.

ableton

Celý den nabitý informacemi doplní Alexandr Vaněk, který představí použití zařízení Apple iPad2 a iPhone4 a jejich využití pro live i dj-ing včetně implementace pomoci Max for Live.Dále zkušený performer Jaro Cossiga předvede užitečné tipy a triky při práci s Abletonem. Na své si přijdou i začátečníci, pro které bude určen dopolední program pod vedením Libora Ocáska, kde se naučíte základním vlastnostem a principům programu Ableton Live.

ableton
Podívejte se na fotky z minulého workshopu

Jako vždy, to nejlepší na konec! Boris Carloff bude přednášet na téma mix a mastering. Celá přednáška bude v prostředí Ableton a výukový „track/project“ budou mít všichni účastníci možnost stáhnout a používat. Na konci všichni dostanou certifikát s podpisy Denise Fischera. (vývojář z Abletonu)

  »» Vyhraj sluchátka a vstup na Workshopy Ableton ««


Po celou dobu workshopu pro Vás budou připraveny 2 konzultační místa.


1) Ableton support
– toto místo bude vybaveno Ableton Suite 8 a po celou dobu konání zde bude možno řešit Vaše dotazy.

2) Produkční a dj-ský support
– toto stanoviště bude vybaveno softwarem od Native Instrumenst, Akai, Euphonix, Numark, Avid, UAD a další.

Neváhejte a vezměte s sebou své počítače a projekty, rádi Vám pomůžeme vyřešit problémy na místě

Jako třešničkou na dortu celého dne bude after party v klubu Chapeau Rouge, kde se Vám představí naši noví lektoři Tomáš Haverlik, Eddie Sender, které doplní brněnští DJs Typhoon a Deepress. Druhý stage bude v režii Boris Carloff Live, Elektrabel Live, Sunakashi Live + guest. Specialitou bude promítání všech performerů na velkoplošnou obrazovku. Budete tak mít jedinečnou možnost vidět i slyšet vše, co se děje pod rukami hvězd našeho workshopu a nejen československé taneční scény.



Pokud vás to zaujalo, neváhejte se přihlásit ještě dnes a to na webu www.abletonlive.cz nebo deccart.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KREATIVNÍ LÉTO S DECCART

Sobota 18. 6. 2011
Vstup: do 12.6. 990,- na místě 1 290,-
Vystupují:
Jaro Cossiga, Dennis Fisher, Boris Carloff, Tomáš Haverlik, Eddie Sender, Alexandr Vaněk, Libor Ocásek
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
ABLETON LIVE WORKSHOP, 18.6. Music City
1x Numark HF125 DJ sluchátka, 1x vstup na workshop Ableton Live
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika