Jimmy Van M už tento čtvrtek na Bukanýru

Jimmy Van M už tento čtvrtek na Bukanýru

01. 02. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Progressive star, dj Jimmy Van M, si nejenže střihne páteční set v ostravském Fabricu a v sobotu v pražské Roxy, ale už ve čtvrtek 2.2. si jeho podmanivý set vychutnají návštěvníci párty Vision, na houseboatu Bukanýr pod Čechovým mostem v Praze.
Již tento čtvrtek vystoupí na Bukanýru známý reprezentant labelu Bedrock a velmi uznáváná hvězda mezi celosvětovou dj špičkou - dj Jimmy Van M (Bedrock/USA). Zkušenosti tohoto dje dosahují až do roku 1992 a zahrál si již po boku takových jmen jako jsou např. djs Sasha, John Digweed, Carl Cox, Dave Seaman, Doc Martin nebo Nick Warren. Tento čtvrtek s ním zahrají djs Rai (roxy/solstice) a Joel Einhorn (roxy). O support se postará dj Bo.dan(roxy/solstice/bukanyr.cz). Tato party je limitována maximálním počtem 60 -ti návštěvníků. Pokud budete mít zájem navštívit tento exkluzivní mejdan máte možnost zakoupit si lístek ve středu 1.2. 2006 u barmanů na bukanýrském baru. Ve chvíli prodané šedesáté vstupenky se předprodej automaticky uzavírá - kdo zaváhá netancuje :))

Vstupné na party s Jimmym Van M vás bude stát 200,- Kč

Vision - čtvrtek 2.2.2006, start 20:00
houseboat U bukanýra, náplavka Na Františku, pod Čechovým mostem, djs Jimmy Van M (Bedrock/USA), Rai (roxy/solstice), Joel Einhorn (roxy), support: Bo.dan (roxy/solstice/bukanyr.cz)

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika