Eskmo veze do Prahy audiovizuální show

Eskmo veze do Prahy audiovizuální show

30. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Žhavé jméno vydavatelství Ninja Tune, americký producent Eskmo, o víkendu vyráží na první velké evropské turné. V jeho rámci zavítá 14. června i na Conference do Lucerna Music Baru v Praze. Eskmo si pro fanoušky představil zajímavou audiovizuální one-man show.
Eskmo konečně zavřel dveře svého sanfranciského studia, kde dřel na albu projektu Welder a vyráží na turné do Evropy. Ve čtvrtek vystoupí v Rakousku, o víkendu v Anglii, a pak už se bude drtit pár českých vět pro publikum labelu Ninja Tune, jehož je od loňského léta díky Amonovi Tobinovi velvyslancem, v Praze.

Podívejte se na ukázku z Eskmova audiovizuálního koncertu:


Pro plachého, introvertního muzikanta je evropské turné nesmírně důležité. "Probíral jsem jeho podobu s několika přáteli, zajímalo mě, co si myslí o mém šíleném nápadu vyjet i s vizuální show. Už mám pár koncertů za sebou, ale cítil jsem, že je potřeba posunout je dál. Proto jsem začal používat dva notebooky. V jednom jede hudební program Ableton, druhý je na video," popisuje Eskmo na svém blogu.

Americký producent tak naplňuje vlastní představu o elektronické hudbě, potažmo party. Stejně jako odmítá, že elektronická hudba musí být vždy a jenom taneční, posouvá i význam slova party. "Oslava, jistě, ale "party" ne. I díky vizuálním prvkům to snad vysvětlím," láká Eskmo na Conference v Lucerna Music Baru.

!Více info na www.cnfrnc.cz a na facebooku Conference. Vstupenky jsou v prodeji v sítích Ticketpro a Ticketportal.

Dodal: Pavel Eichler, Barometr
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: ESKMO

Úterý 14. 6. 2011
Vstup: 390,- do 27.5. /450,- do 14.6.
Vystupují:
Eskmo (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika