Sunshine po měsíci rekapitulují

Sunshine po měsíci rekapitulují

02. 06. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jen pár dní zbývá do možnosti, aby T-mobile zdvojnásobil částku, kterou lidé zaplatí za nové album Karmageddon skupiny Sunshine. Přesně do tohoto pátku 3.6.2011.
Jen malá rekapitulace, o co vlastně jde: Sunshine jsou prvními, kteří ve spolupráci s T-mobile modifikovali předchozí stahovací model, vylepšený o podstatnou novinku. Tou je skutečnost, že dobrovolná částka od fanoušků, kterou přispěli za desku, je mobilním operátorem zdvojená a bude využita k prezentaci kapely samotné. Sunshine a její fanoušci tak aktivně rozhodují o investici.

sunshine

Fakta v číslech: Album si k dnešnímu dni stáhlo 6100 lidí a za poslední necelé tři týdny čísla rostou o 100 - 200 downloadů denně. Lidé aktuálně přispěli Kč 28.332,-- a T-mobile zdvojnásobil na celkovou vybranou částku Kč 56.664,--, což je v limitu koncertu zdarma, nového webu nebo dárků pro fanoušky. Je jen na nich, zda se podaří díky nim získat větší částku, a tím pomoct s videoklipem, koncerty atd. Je nutno podotknout, že jakkoliv se někteří novináři a podezřívaví skeptici snažili na začátku tento nový model zpochybnit a najít marketingový, nebo profitní háček v konceptu T-mobile, je zjevné, že se opravdu jedná o krok, který má podporovat už tak dramaticky skomírající prodeje domácích interpretů, kteří nepatří k mainstreamu.

Že je třeba si podobného kroku vážit a podporovat ho, je zbytečné připomínat. Kay, zpěvák a kytarista Sunshine k tomu lakonicky dodává: „Jestli ani tohle není cesta, jak dostat novou muziku k lidem, pak už nevím, co jiného by je přimělo k tomu, jí za velmi decentní peníze kupovat a poslouchat jinak, než na koncertech.“. Co na to vy?

www.sunshinetrash.com



Dodal: Martina Bínová
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika