House of Pain oslaví narozeniny v MeetFactory

House of Pain oslaví narozeniny v MeetFactory

08. 06. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Americká hip hopová legenda House Of Pain, která přijede 23. června na Prague City Festival, se rozhodla v naší metropoli zůstat o den déle a oslavit tu své 20.narozeniny!
Pro dějiště své narozeninové party si vybrali MeetFactory, kde se původně plánovali jen krátce zastavit. Nakonec se však rozhodli, užít si večer po svém a odehrát zde plnohodnotný 75minutový koncertní set, který sestaví speciálně pro tento den! Jak sama kapela prohlásila, v původní sestavě možná dalších 20 let koncertovat nebude a Praha je poslední zastávkou na evropském turné, což si o oslavu říká dvojnásob. Po odvolaném vystoupení Indyho & Wiche, kteří porušili úmluvu s pořadatelem (více níže v oficiálním prohlášení), se rozhodlli vše vzít do svých rukou a slibují opravdu divoký večírek, který bude končit až k páté hodině ráno a na kterém se zřejmě od House Of Pain dočkáme nejednoho překvapení.



Zbytek programu zůstává beze změn. Večer zahájí britský šampión v beatboxu THe PETEBOX. Vítěz Radio 1 Beatboxing Champion, který vystupuje napříč kontinenty, po boku hvězd jako Grandmaster Flash, Will Smith, Pendulum, Mystery Jets, Grooverider, Tim Westwood nebo The Human League a jenž si zcela získal i desetitisícový dav na Trafalgar Square při World Free Running Championships.

Co by to však bylo za mejdan, kdyby na něm chyběly „hustý rošťenky“? Po House Of Pain se proto pódia zhostí a ženský půvab doslova odhalí berlínské uskupení The TEASERETTES v jejich famózní burleskní show. Zábavnou a dekadentní parodii na striptýzové kluby – to vše představuje burleska, která dnes opět patří k populární zábavě vyhledávané (nejen muži) na obou stranách Atlantiku a která nažhaví návštěvníky MeetFactory na krásný večer a dlouhou noc. I kvůli nim platí věkové omezení a vstup striktně od 15 let.

A ještě jedna dobrá zpráva závěrem – majitelé vstupenek na Prague City Festival mají do MeetFactory pochopitelně vstup zdarma! Zájemci se mohou registrovat na profilu PCF na facebooku, ale pozor, kapacita je omezená!

Držitelům vstupenek na PCF, kteří si již lístek do MeetFactory zakoupili, bude vstupné vráceno. Pro všechny ostatní zůstává platné původní vstupné – 290 Kč, vstupenky jsou k zakoupení v síti Ticketportal.

Více na:
www.ticketportal.cz, www.cityfestival.cz a www.punxnotdead.cz

Prohlášení Indy a Wich ke zrušené účasti v MeetFactory:
„Na Prague City Festival byli Indy a Wich + La4 řádně zabookováni již v počátku propagace akce, v březnu 2011. Celý tento booking byl náležitě smluvně ošetřen a ze strany kapely podepsán. Bohužel došlo k nedorozumění ze strany DJe Wiche, který si na stejný den zabookoval křest své nové desky do konkurenčního prostoru, aniž by jakkoliv konzultoval svoje aktivity s promotérem PCF. Vzhledem k jednoznačnému porušení smlouvy a z ní plynoucích závazků vůči PCF, který zcela legitimně vyžadoval exkluzivní vystoupení všech členů kapely pouze a jen v MeetFactory, se účast kapely z výše uvedených důvodů ruší. Touto cestou bychom se chtěli omluvit za nedorozumění, jak fanouškům tak organizátorovi akce, chyba je jednoznačně na naší straně tj. kapely, ze strany PCF bylo vše v naprostém pořádku.„

Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THE NIGHT OF INDYPENDENCE

Pátek 24. 6. 2011
Vstup: 290 Kč
Vystupují:
House of Pain, The Petebox, The Teaserettes
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika