Lávka River Stage 2011 se představuje

Lávka River Stage 2011 se představuje

21. 06. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Praha se letos v létě stane již podruhé svědkem velkolepé události - festivalu Lávka River Stage 2011. Na terasách klubu Lávka, přímo na Královské cestě, v laguně pod Karlovým mostem se od 31. července do 30. srpna můžete těšit na ojedinělou show vodního divadla, baletu, opery a světelné projekce.
V neděli 31. července odstartuje premiérou série 14 večerů, během kterých se můžete těšit na pestrý program... Tvoří jej moderní divadlo, klasický balet a operní zpěv. Budete svědky prolínání několikasetleté historie s moderními technologiemi, spojení klasického a moderního umění. V programu zazní například světoznámé operní árie v podání sólistek pražské Státní opery Markéty Mátlové a Petry Perly Notové. Propojení moderní a klasické hudby nabídne originální dívčí smyčcové trio String Ladies. Tanec a balet představí Bohemia Balet, soubor Státní konzervatoře hlavního města Prahy. Známý žonglér z Cirque Garuda - ATI, který ukáže fire show, jedinečný Cube Act i hypnotické žonglování. Také Bratři v tricku se blýsknou svými parádními žonglérskými kousky. V zahradě i na podiu se znovu sejde skupina Long Vehicle Circus se svou kombinací pantomimy, nového klaunství a akrobacie. V programu Lávka River Stage vystoupí též další umělci, o kterých Vás budeme průběžně informovat.

Vizuálně nejzajímavější atrakcí bude bez pochyby nová technologie, tzv. "mapping". Přímo na stěnu Muzea české hudby promítneme jeho příběh a podobu z doby, kdy se zde narodil světoznámý skladatel Josef Mysliveček.

Během představení můžete v kouzelném prostředí na našich terasách přímo pod Karlovým mostem umocnit svůj zážitek skvělou českou, mezinárodní a středomořskou kuchyni. Menu Restaurace klubu Lávka naleznete na www.lavka.cz.

Lávka River Stage je pro Vás otevřená každé úterý, čtvrtek a neděli od 20.30 do 22.00 hodin a po skončení zde můžete pokračovat na nočním parketu se známými Dji

www.lavkariverstage.cz


Dodal: Petr Wacko
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika