Víkend na Bukanýru

Víkend na Bukanýru

07. 02. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Čtvrtek, pátek a sobota! To jsou tři dny v týdnu, kdy můžete zavítat na HouseBoat Bukanýr pod Čechova mostem. Pro tento víkend produkce připravila párty Face, Deep Banging Racket a Vlny.
čtvrtek
Každý druhý čtvrtek v měsíci se na našem houseboatu koná párty Face @ Bukanýr, tedy rezidentní noc DJe Face z bookingu Techno.cz a nově i z rodiny AON Promotions. Myclick má už po léta slabost pro deep house, ale čím dál více ho za srdce bere také svěží electro house. S novým rokem se tu každý měsíc objeví jiný host a pozvání tentokrát přijal DJ Next, který až donedávna kroutil koly pod dálniční známkou Tech-house.cz. Chcete-li se po příchodu zahřát, rozjeďte to na parketu, jste-li horkokrevní, pohodlně se usaďte v našich příjemných klubovkách a naslouchejte. Sety obou mají v sobě totiž od každého trochu a na nudu pak příliš času nezbývá... Startujeme už ve čtvrtek 9.2. od 20:00!

pátek
Deep Banging Racket:
Pat Heart začal svou DJskou cestu ve Francouzské Guyaně v roce 1982. V té době ho zajímala soulová hudba, funk, jazz, salsa a také reggae. V roce 1983 se přestěhoval do Paříže, kde začal pracovat v klubech Broadside a Limelight. Dlouho spolupracoval s americkým DJem Tony Galdmanem. Zajímal se o první nezávislá rádia – např. Radio 7, které začalo první zvát DJs jako Africa Bambata (Zulu Nation), Larry Levan (Paradise Garage, Nyc), Dee Nasty atd. Velmi brzy nato se začal zajímat o elektronickou hudbu, kterou brzy začíná sám hrát. Během zimních sezón jezdil hrát do horských klubů ve francouzských městech Val Thorens, Avoriaz a La Clusaz. V roce 1987 se mu narodil syn Mathieu Thomas. Od roku 1989 začal žít v Lyonu, kde pracoval v klubu Le Factory, jedním z prvních míst pro houseové večírky. Velmi často také hrál na free parties. V roce 1992 se přestěhoval do Švýcarska kde začal v Ženevě svou rezidentní noc v klubu Grillon, která byla každý čtvrtek. Zval sem DJe z Anglie – Gilles Peterson, Ben Wilcox. A zároveň hostoval i v dalších švýcarských městech - Zurich, Basilej, Neuchatel, Lausanne, Thun a Laax. V roce 1995 začal pracovat pro švýcarské národní rádio Couleur 3, ve kterém produkoval pořad Metissage, program který se zaměřil na dění na elektronické scéně a vysílal se čtyřikrát v týdnu. Během sedmi let udělal okolo 400 rozhovorů se spoustou skvělých DJs a hudebních skupin. Mimo jiné reportáže z festivalů Nothing Hill Carnival, Glastonbury, Montreux Jjazz Festival, Sonar Festival a mnoha dalších a dalších. Věnoval se i profilům labelů např. Soma, Full Cycle, Compost, Sieta… Byla to velká spousta zajímavé práce, při které získal mnoho zkušeností. Samozřejmě nezůstal jen u práce v rádiu a vesele křižoval hlavní hudební evropské metropole. Během cest se dostal v roce 1996 poprvé do České republiky a během posledních šesti let navštívil vetšinu zásadních klubů a akcí - Praha, Plzeň, Ostrava, Brno, Pardubice, Písek, Karlovy Vary, České Budějovice, Zlín, Máchovo jezero... Od začátku roku 2003 začal žít v Praze, kde vznikl ve spolupráci s DJ Tvyksem projekt AfroGinger, se kterým vydali remix Borise Carloffa (Hranice na Moravě) u anglického labelu disTracktionrecords.

JAN BERDYCH: DJ a majitel Sunsine People a Sunshine People Records. Začal hrát na podzim roku 1997, kdy vzapětí založil agenturu Sunshine People, která pořádá párty a zastupuje dje. Za zmínku stojí dnes již legendární parties Euforica v klubech Roxy a Mecca, kde se jako hosté těchto akcí představili např: Dave Mothersole, Richard Grey, Angelo, Richard Parker, Smokescreen Sound, Dimitri&Tom, Brain S, Lucky Lou, Callum aka Digital Boogie, Courtney, Loutka, Martin Haberland, Silver Ball Sound System, Ladida, Tráva a mnoho dalších. Jan Berdych dříve vystupoval pod pseudonymem Funky Skunky, ale poté se rozhodl že si ponechá své vlastní jméno. Od hip-hopu a house music se za jeho styl za 8 let djingu po klubech a festivalech v Čechách, na Slovensku, ale také i ojediněle v Holandsku, Španělsku či Portugalsku se usadil na pomezí deep-house a tech-house. Osobně nejvíce preferuje open air parties a sám se pravidelně i se svým sound systémem účastní festivalu Czechtek a dalších venkovních akcí coby DJ a pořadatel.¨

V Praze ho můžete slyšet spolu s jeho hosty každý první pátek v měsíci v Chateau a každý druhý pátek v měsíci na houseboatu Bukanýr a na parties s názvem Sunshine People Club a Deep Banging Rocket. V současné době se mimo dingu nejvíce věnuje především kamennému a online obchodu s deskami, který se specializuje především na deep-house a tech-house

sobota
Vlny netradičně v sobotu! 26 je to číslo! 26. díl této legendární rezidentní noci dje RAIe & dje BO.DANa se nekompromisně blíží. Jak je již zvykem o zábavu a legraci se starají opravdu poctivě až do ranních hodin. A aby nebylo legrace málo, tak na saxofon zahraje Andrea (andrea-sax.com) a jako host vystoupí dj PC z Vivacity.cz. O support se od 20.00 postará dj Tibi (bukanýr.cz).

Ministerstvo zdravotnictví varuje:
Příliš legrace na Vlnách způsobuje nespavost a po ránu demenci

Takže ráno agoy

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika