The Subways v říjnu v Praze

The Subways v říjnu v Praze

04. 07. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Britská indie rocková trojice The Subways v těchto dnech finišuje s dokončením své třetí desky. Nové album Money and Celebrity vyjde v září a produkuje ho Stephen Street, který spolupracoval například s Blur, Kaiser Chief, The Smiths nebo The Cranberries.
Deska by měla znít více indie než předchozí album a první singl It´s A Party, který je zdarma ke stažení na webu kapely, to jen potvrzuje. K tomuto singlu existuje již také videoklip.

Kapela byla založena v roce 2003 Billem Lunnem, jeho přítelkyní Charlottou Cooper a Joshem Morganem jako Platypus. V roce 2004 vyhráli na festivalu Glastonbury soutěž talentů a o rok později vydali debutovou desku s názvem Young for Eternity. Písně z desky zazněly v mnoha seriálech a reklamách. Kapela si také zahrála sama sebe ve filmu režiséra Guy Ritchieho RocknRolla. V roce 2008 nahráli The Subways v Los Angeles své druhé album All Or Nothing a od té doby se věnovali především koncertování po světových podiích. The Subways v Česku a na Slovensku hráli několikrát a mají zde již početnou fanouškovskou základnu.

The Subways vystoupí 28.října v bratislavském MMC klubu a 30.října se na ně mohou těšit pražští fanoušci od 20:00 v Lucerna Music Baru.

www.thesubways.net

Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: THE SUBWAYS

Neděle 30. 10. 2011
Vstup: od 7.7. za 550,-
Vystupují:
The Subways
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika