Summer Calling v Roxy

Summer Calling v Roxy

04. 07. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Vydařeným čtvrtečním koncertem švédské kapely Covenant zakončila Roxy první polovinu jedné sezony. Nutno dodat, že to bylo jedno z dramatičtějších období za dobu fungování klubu.
Po nečekaném lednovém uzavření a spíševáhavém zimním startu se ale nakonec podařilo uskutečnit nejednu akci, na kterou budou návštěvníci ještě dlouho vzpomínat - ať již to bylo vystoupení Dave Angela, Nicka Warrena, Ramadanmana, Caspy, Vitalica, Johna Digweeda nebo tedˇ naposledy Jack Beats. V létě se žádný odpočinek nekoná, klub bude otevřen celé prázdniny 5x týdně a v plánu jsou i některé novinky.

Prvním červencovým víkendem odstartoval v Roxy letní provoz s programem nazvaným “Summer Calling”. I přes léto běží pravidelné akce Shadowbox@Roxy, Roxy Dance Conference, Bush, Flow, Climax, Free Mondays i Bublinky. K těmto nově přibývají středeční Lounge parties v rytmech funk, soul, hiphop nebo r"n"b neboli black music. Celý letní program klubu ve své podstatě vychází z předpokladu, že se v Praze moc místních přes léto nezdržuje, nebo jen sporadicky, a program tak cílí spíš na krátkodobé “návštěvníky”.

I místní si ale v letním programu určitě najdou to své – Dj Ghonzales, Roman Rai, Fatty M, Chris Sadler, Yannick, 2K a Sweg, Kubátko, Dan Cooley a dj Tráva – ti všichni v letním programu Summer Calling mají své místo! Kompletní program najdete na webu. V klubu také proběhly decentní úpravy interiéru, ve kterých se bude i nadále pokračovat.

Již teď se ale můžete těšit na podzim, kdy program bude plný zajímavých zahraničních jmen! Na začátku září se můžete těšit na vystoupení The Soul of Man (zakladatelé labelu Finger licking), hned po nich je na řadě Vibrator s legendárním britským producentem, který si říká Redlight (ex Clipz) a stojí například za bombou What You Talkin´About od Miss Dynamite! Druhá polovina září pak bude patřit druhému letošnímu vydání Hospitality@Roxy s line-upem London Elektricity, High Contrast ft. MC Wrec, Nu:tone ft. Natalie Williams a Camo & Krooked. Na říjnové vydání Shadowbox@Roxy dorazí DJ Fabio. Další lahůdky zatím nebudeme prozrazovat, zůstaňte tedy naladěni a sledujte Roxy web i facebook!

www.roxy.cz

Dodal: Katerina Pisackova, Roxy Promotion
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika