Představujeme Red Bull Soundclash Vol. II

Představujeme Red Bull Soundclash Vol. II

07. 07. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Sound – to je zvuk! Ale také to znamená hlásat, dělat dojem či serióznost. Clash - srážka! ale také třeba řinčení, střetnutí, třesk, rozhoupat, bít se nebo vyzvánění zvonů! Jedinečné hudební utkání Red Bull Soundclash spojuje všechny výrazy těchto slov! Není proto divu, že tahle akce, která nabízí pozoruhodný střet nejlepších hudebníků na tuzemské scéně, přitahuje zdravou, ale pořádnou pozornost.
Neexistuje totiž lepší muzikantská soutěž, která by dokonaleji prověřila hráčské schopnosti vybraných kapel a přitom nabídla větší zábavu. tohle je Red Bull Soundclash - akce, která má skutečně třeskutý zvuk! Letos se uskuteční již podruhé a opět se na ní střetnou dvě populární kapely! Hudebně se srazí v pražské Lucerně, kde budou řinčet kytary, třeskat rytmy, rachotit baskytary, troubit trumpety, zvučet hlasy, znít hity a dělat dojem pódiové kostýmy! O vítězi pak rozhodne křik, dupot, pískot, řev a rachot publika!

V loňském roce se v klubu SaSaZu do měření sil pustili skupiny Tata Bojs a Monkey Business. Decibelometr měřící sílu rozvibrovaných hlasivek fanoušků, nakonec hudební klání rozhodl ve prospěch Tata Bojs. Kdo bude letošním vítězem? O tom se rozhodne 21. ŘÍJNA!

redbull soundclash
Podívejte se na fotky z poslední Red bull Soundclash

A která dvě hudební uskupení po sobě letos budou pálit svými největšími hity podle přesně stanovených pravidel? To se všichni zájemci budou dozvídat postupně, jen z drobných indícií. A tady je hned první - obě hudebně soupeřící strany za dobu svých muzikantských existencí získaly dohromady šestnáct cen Anděl!

Nepomohlo?

Další informace příště, nebo sleduj www.redbull.cz/soundclash..., tam najdeš i obrazovou nápovědu!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

RED BULL SOUNDCLASH VOL. II

Pátek 21. 10. 2011
Vystupují:
David Koller vs. Nightwork
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika