Na Junior Boys připraví bratislavské publikum The Uniques

Na Junior Boys připraví bratislavské publikum The Uniques

17. 07. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ve středu, 3. srpna, přivítá Wilsonic své příznivce v kulturním centru Dunaj na koncertě kanadských Junior Boys. Atmosféru před jejich vystoupením \"zahustí\" slovenská The Uniques.
Co mají společného The Uniques a Junior Boys? Spojování elektroniky s indie? Umění napsat chytlavou melodii? Jistě. No bez nutnosti vrtat se v detailech můžeme
za společný jmenovatel s klidným svědomím prohlásit pop. Ne však pop v podobě nenáročného středního proudu, ale ve smyslu nadžánru, který si z těch ostatních vybírá to nejlepší a i když jeho prvořadým úkolem je bavit, dělá to vkusně, s přehledem a noblesou.

První polovina roku 2011 byla pro pistoli kralevice, Pavla Javorníka a Mira Tuchyňu mimořádně úspěšná. V lednu je do nizozemského Groningenu vyslal Wilsonic, aby se předvedli na festivalové konferenci Eurosonic-Noorderslagu, kde prakticky vzniká line-up většiny evropských festivalů. V únoru získali domácí cenu kritiků za nejlepší album roku v anketě Rádia_FM, Radiohead awards.

The Uniques odstartovali svou raketovou kariéru v roce 2007 singlem Get Your Point, jehož oblibě se v hitparádách Slovensku a slovenských rádií mohli rovnat jen ty největší jména hudební scény. Díky vynikajícímu loňskému debutovému albu From the Dust si jich všimli ve vydavatelství Pale music, a tedy jejich druhým domovem stalo hlavní město hudby - Berlín.

Podle Pištových slov se The Uniques na společný koncert s Junior Boys velmi těší: "Sloučení matematicky vyrovnané, ale za to hopsavej elektroniky a svěžího hlasu Jeremyho Greenspana dělá z Junior Boys velmi příjemný zážitek pro běžné posluchače i tvrdých vyznavače alternativy. A momentálně mi fakt nenapadá lepší kombinace na horkou srpnovou noc, jako je zmíněné duo na pódiu klubu jako je KC Dunaj. "

Vstupenky jsou k dispozici v online předprodeji na www.tixy.sk. Prvních 100 šťastlivců získá za atraktivních jen 9 eur. Pak cena stoupne na stále přátelských 11 eur. Na místě budou stát 13 eur. Pokud chcete zkusit štěstí a vstupenky vyhrát, poslouchejte Rádio_FM.

www.wilsonic.sk/

Dodal: Marian Mitas, PR Manager @ W:lson:c
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: JUNIOR BOYS

Středa 3. 8. 2011
Vstup: prvních 100 vstupenek 9 EUR, poté 11 EUR na místě 13 EUR
Vystupují:
Junior Boys
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika