Poděkování návštěvníkům Cinda open air

Poděkování návštěvníkům Cinda open air

18. 07. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Velice rád bych poděkoval všem návštěvníkům za bohatou účast na prvním vydání druhého ročníku Cinda open air, které se konalo 9. července 2011 na pražské Císařské louce. Dorazilo vás bez mála sedm set, a to s úžasnou letní náladou.
Úžasná atmosféra, kterou doplnily takřka bezchybné výkony všech obsazených Djs, udělala z tohoto vydání podařenou párty. Jmenovitě bych rád poděkoval Honzovi Valešovi za trpělivost a dříčům Jakubovi Součkovi, Tomášovi Langovi a Danu Štěpánkovi za pomoc při stavění festivalu.

Rád bych se touto cestou také omluvil všem návštěvníkům za nedostatečně zajištěné bary a občerstvení. Vedení Cinda restaurant situaci značně podcenilo a výsledkem bylo to, co mohli návštěvníci festivalu vidět na vlastní oči. Na zářijové vydání jsou již domluveny úpravy barů, co se týče jak početnějšího obsazení personálem, tak i posílení o výčepní stan Staropramenu. Mohu tedy za pořadatele přislíbit, že už se tato situace nebude opakovat.

Tímto bych vás rád pozval na druhé vydání Cinda open air plánované na 10. září 2011. Těšit se můžete na lépe situované festivalové městečko obohacené o další stage. Více informací můžete již brzy sledovat na webu www.cindaopenair.cz.

Co dodat na závěr? Snad jen veliké díky za skvělou akci a těším se na vaši přízeň i na dalších vydáních festivalu Cinda open air.

Dodal: Petr Hrabánek aka KIFLI
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika