Meccamic představuje Tonyho Haze

Meccamic představuje Tonyho Haze

13. 02. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Meccamix, který pravidelně každý měsíc představuje českému publiku to nejžhavější z londýnské taneční scény, přináší nový objev! Tentokrát se na Meccamixu a premiérově v České republice představí Tony Haze.
Meccamix, který pravidelně každý měsíc představuje českému publiku to nejžhavější z londýnské taneční scény, přináší nový objev! Tentokrát se na Meccamixu a premiérově v České republice představí DJ TONY HAZE. Tento mladý londýnský producent a DJ má za sebou hraní v nejprestižnějších londýnských klubech jako Ministry of Sound, Heaven, Gatecrasher či obřích festivalech typu Homelands. V současnosti je rezidentem londýnského klubu The Key a superklubu Space na Ibize. Z domácích DJs podpoří nabitou sestavu DJ LOUTKA & DJ NEO. Second stage bude v režii DJe CHICOCHILLINFOUR a jeho hostů - DEEPTUNEDUP DJs. Jako obvykle bude součástí akce speciální VIP floor a oficiální warm up párty začíná na Meccamixu tradičně ve 20.00 DO 23.00 s cenami všech nápojů za 50% !!!

Stálým partnerem nocí Meccamix je od nového roku také salon Petra Měchurová, nalézající se v samém historickém centru Prahy. Na každém Meccamixu si můžete zajít do profesionálního HAIR DESIGN STUDIA, kde vám zcela zdarma poradí a na hlavě vytvoří originální účes. Progresivní vývoj a kreativita dokázaly, že se tento salon řadí mezi českou elitu v oblasti účesové tvorby, a tak budete moci nově na všech nocích Meccamix okusit na vlastní kůži nejenom nejlepší muziku, ale i nejnovější překvapení v oblasti hairstylingu. Několikaleté zkušenosti v oblasti účesové tvorby, vlastní účesové kolekce, četné úspěchy, to vše je zárukou vysokého standardu poskytovaných služeb a zvýraznění osobního stylu každého z vás.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika