Martin Gredner na Dance In The Sky

Martin Gredner na Dance In The Sky

15. 02. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Je spodivem, že dle loňské ankety Dance Awards 4. nejoblíbenější český DJ, rezident ostravského klubu Fabric a pražského Paradogsu, česká progressive star Martin Gredner doposud nehrál v západočeské metropoli.
Vše bude již brzy napraveno :) V pátek 17. března v miniklubu na střeše plzeňského "mrakodrapu" na další Dance In The Sky spolu s ním zahrají rezidenti akce, DJs: Da Moon a Deen Ouvn.

miniprofil Martina Grednera
Rezidentní noc nemá jen v rodné Ostravě – EVOLUTION@Fabric, ale i v Praze PROGRESSIVE@Paradogs a příležitostně dokonce v polském klubu Ex Lemon. Na ně si zve hosty jako Oliver Klein, Andrew K, Kosheen, ATB, Jimmy van M, Sedrick Snake, Tomcraft, Tomáš Haverlík a mnoho dalších…

Hrál už ve většině našich klubů: ROXY, Duplex, Karlovy Lázně,…, na parties: Reflection, Transmition, Eternity, Citadela,… a festivalech: Creamfields, Colors Of Ostrava, Hradouse, Summer Of Love,… .
Zahrál si tak po boku DJs: Armin van Buuren, Ferry Corsten, Remy, Taucher , Luis Paris, Darude, Kai Tracid, Hooligan… Měl rádiovou show na rádiu Kiss, v současnosti na rádiu Helax, kde jej můžete slyšet každý čtvrtek live. Všimla si ho i televize, byl hostem pořadu Frisbee na TV Óčko a také zahraniční Viva TV v pořadu Club Rotation. Martin se také stal prvním Čechem, jehož set zazněl na předním EDM rádiu ETN FM.

Je typickým představitelem ryzího progressive house/trance s neuvěřitelnou dávkou energie, logiky, příběhu a emocí. Poznáte jej se zavřenýma očima podle hypnotizujících ploch, energické basové linky a jeho oblíbených vokálů. Zasněný track vystřídá energický break a vzápětí výbuch rovných beatů – tohle je Martin Gredner.
DJ s důrazem na maximální přesnost mixingu, ale také práce s lidmi, neboť toto je podle něj to nejdůležitější, vystoupí v Plzni poprvé!

Jeho aktuální set „My Case 5“ (leden 2006) a více informací najdete na jeho webu www.martingredner.com


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika