Techno & Minimal kalendář 09/2011

Techno & Minimal kalendář 09/2011

31. 08. 2011  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (2)
Festivalová sezóna pomalu končí. Jedním z posledních domácích open airů je Shotgun festival, v zahraničí letní období uzavírá například známý Green and Blue. Z prvních klubových akcí stojí za zmínku Bubbles Digital Night, kde se předvedou zástupci berlínského labelu Frucht. Zářijový program pak skvěle uzavírá vystoupení Laurenta Garniera v Lucerně.
2. 9. Speciální vlny
Díl Speciálních Vln se výjimečně přestěhuje do Yes klubu. Tazz zde oslaví narozeniny, dále se můžeme těšit na rezidenta oblíbeného parníku Sheexyboat to Ondreje K. V line-upu také figuruje Schwa a celý výčet djs uzavře Biodan.

2. 9. Acapulco
O vstup do sezóny se v ostravském Fabricu postará jedna z tamních nejúspěšnějších rezidentních nocí - Acapulco. Na té se kromě rezidentky Luccy představí německý Christian Fischer, spolutvůrce megahitu Body Dance.

2. - 4. 9. Shotgun Festival
V pátek 2. září přesně ve 20:00 odstartuje hudební produkce open air festivalu Shotgun 2011. Jedním z nejzajímavějších hostů je dvojice Steffen Bennemann a Onetake z německého Lipska, kteří zde vystoupí v tříhodinovém setu. Z českých djs zahraje například Daho následovaný Lukášem Mičkou a živákem Popper C. Zajímavé bude určitě i vystoupení Elektrabela v doprovodu zpěvačky Mother@Work.

3. 9. Bubbles Frucht Label Night
Po čtyřech letech se Bubbles Digital Night stěhuje do nového prostoru klubu Yes. Už 3. září na party vystoupí aktuální hvězdy berlínského minimal techna. Těšit se můžete na Alfeo Pier aka Dubit, Coeter One, zakladatele labelu Frucht Splattera aj. Chybět nebudou ani rezidenti Insect Elektrika.



4. 9. Green and Blue
Modrou v názvu a filozofii festivalu Green and Blue zastává hladina zaplavené štěrkovny Langener Waldsee, známé díky každoročnímu pořádání populárnímu závodu Ironman. Zelenou pak vyjadřuje přilehlá lesní rezervace. Dvě pódia, překvapivě modré a zelené, letos přivítají tuto sestavu: Sven Väth, Ricardo Villalobos, Carl Craig a mnoho dalších.



9. 9. Chris Liberator
Acid techno guru z Londýna Chris Liberator se chystá do pražského klubu Yes, kde se 9. 9. 2011 bude slavit neuvěřitelných dvacet let jeho působení na scéně.

9. 9. Remember techno
Klub Radost FX se rozhodl dát prostor sourozeneckému počinu akce Remember House, který byl pojmenován příznačně Remember techno. Stejně tak, jako byly na pamětní housovou party osloveny naše největší legendy, tak i na prvním vzpomínkovém techno večeru zahrají djové, kteří tento styl u nás reprezentovali  - jsou to Agent, Ladida a Pavel Krejdl.

16. 9. Magnett show
V pátek 16. září 2011 se v brněnském klubu Favál uskuteční party Magnett Show, na které vystoupí legendy české housové scény: dj Tráva a dj Loutka. Tyto mistry djského řemesla doplní členové Magnett bookingu.

22. 9. Laurent Garnier
Kultovní francouzský dj a producent Laurent Garnier se premiérově představí v Lucerna Music Baru. V exkluzivním 4hodinovém live setu pod názvem Live booth session zahrají také Scan X a Benjamin Rippert.

22. 9. Unplugged
Na zářijovém dílu klubovky Unplugged zahraje německý Yapacc. Druhým hostem je majitel labelu Beef Records dj Schwa. V line upu samozřejmě nebude chybět ani rezident Face.

23. 9. Minimal People
Dne 23. září proběhne již třetí díl party Minimal People v klubu Touster. Tentokrát přijal pozvání dj Monotype. Dále vystoupí rezidentka noci Sonja a Milo, který skvěle uzavíral první díl. Celou noc uvede nováček Bob Sampler a poprvé zde zahraje bouřlivák Tokátko.



30. 9. Chapeau Special
Německý hudební producent a dj Ian Pooley bude hlavním hostem Chapeau Special. Jeho řízný tech-house doplní domácí djs Lukas Hulan, Vasquez, Schwa a další.
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
S
02. 09. 2011 | 08:13:06
+0 | -0
diky za upozorneni, opravila jsem
Pitris
01. 09. 2011 | 14:15:04
+0 | -0
Sonjo dovolím si tě opravit u sloupečku Green and Blue...Jak již byla avizována změna data, tak s tím související změna místa konání a bohužel i absence Locodice, Joshe Winka a Setha Troxlera.
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika