Arctic Moon v královéhradeckém Eventu

Arctic Moon v královéhradeckém Eventu

31. 08. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dlouho se o tom mluvilo, dlouho se na to čekalo a teď je to tu. Party plná energie, pohody a nejkrásnějších holek. Ti co chodí, ví. Arctic Moon přijíždí rozbít královehradecký Event club.
Momentálně jedno z nejvíce zářících producentských jmen v playlistech všech světových jmen jako jsou Armin Van Buuren, Above & Beyond, Ferry Corsten, Markus Schulz, Tiesto, Paul Van Dyk, Aly & Fila, Richard Durand, Sean Tyas, W & W a mnoho, mnoho dalších největších dj-ských a producentských jmen světa.

Sekundovat mu bude jeho neméně známý kolega Mike Wind, který se také těší velké podpory nejoblíbenějších djů a fanoušků na světě. Tito dva „pánové“ jsou sehranou dvojkou, což je to pravé, co každá dobrá párty potřebuje.

Dalším důležitým článkem chirurgického týmu je slovenský producentský talent ReOrder. Jako jediný slovenský DJ byl již 7 x prezentovaný v globální rádiové show nejlepšího DJ(a) světa ARMINA VAN BUURENA – A STATE OF TRANCE! Jeho energická hudební produkce sklízí veliký ohlas v nejen Arminově show, ale i v Corstenově Countdownu, což ho napevno zařadilo do špičky světových producentských jmen.

Tento hvězdný line-up rozšíří další tři zkušení djs-fešáci z České Republiky, Sandeagle, Boxi a Jimmy B.

Těšit se můžete na příjemné prostředí klubu se dvěma bary z nichž jeden je určen pro milovníky cocktailů, na krystalické ozvučení nebo na zelené a barevné lasery.

Akce se koná 17.9. 2011 v klubu Event v Hradci Králové.

www.eventmusicbar.cz

Dodal: Jaroslav Boxan
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

IN TRANCE

Sobota 17. 9. 2011 až Neděle 18. 9. 2011
Vstup: 99 Kč
Vystupují:
Arctic Moon, Mike Wind, ReOrder, Sandegle, Boxi, Jimmy B
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika