Laurent Garnier a spol. v Lucerna Music baru

Laurent Garnier a spol. v Lucerna Music baru

04. 09. 2011  |  Autor: stolda  |  Komentáře (0)
Nemá statut nejžhavější novinky, ale rozhodně tato zpráva stojí za přečtení. Do Prahy se za necelé tři týdny vypraví další z legend elektronické taneční scény. Laurent Garnier zde představí jeden ze svých projektů L.B.S. - Live Booth Session.
Ve čtvrtek 22. září přivítá Lucerna Music bar tři sehrané francouzské hudebníky. Laurenta v tomto projektu doprovází dlouholetý přítel a hudební kolega Stéphane Dri aka SCAN X a také Benjamin Rippert (L.B.S.). Pro LMB, stejně jako pro jiné kluby a festivaly, si pánové připravili 4hodinový set, ve kterém vždy alespoň hodinu věnují nesmrtelným hitům jako Man With The Red Face, Crispy Bacon, Flashback, Coloured City nebo The Sound of the Big Babou.



Nejen díky nim je francouzská legenda proslavena. Je to především také proto, že jeho / jejich žánrově různorodé vystoupení bývají vždy nabité neuvěřitelnou energií a atmosférou. Z části se jedná o Laurentův set hraný z CD a z části improvizační jam všech tří zúčastněných. V projektu L.B.S. dává Laurent také prostor i pro hity a produkci kolegy SCANa X a živým klávesovým vstupům Benjamina.



Naposledy Prahu Laurent Garnier navštívil předloni. V Akropoli vystupoval živě, na podporu svého tehdy nového alba Gnanmankoudji, se svou kompletní kapelou. Kromě pánů z LBS ještě Philippe Nadaud (saxofon) a Philippe Anicaux (trombón a trumpeta). Na toto vystoupění, kromě plné Akropole, se přijel podívat i Garnierův kamarád Peter Cornely (Karotte). A o několik hodin později si s chutí zatahal za nitky v napěchované Roxy. Svůj naplánovaný tříhodinový set protáhl až na téměř pět hodin do necelých 6:00.



Mistr Laurent Garnier je neustále ve formě, přesně na něj platí pořekadlo, že zraje jako víno. Jako vítečné francouzské víno, proto by byla škoda jej v Praze propásnout. Zážitky z letošních festivalových vystoupení L.B.S. nepřipouští nic jiného, než vřelé doporučení a přání, aby se ze čtyřhodinového plánu zrodila nekonečná jízda, tak jak je tomu pravidelným zvykem ve skleněném pavilonu na festivalu Time Warpu.

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
Laurent Garnier, Scan X, Benjamin Rippert
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika