FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Pátý ročník festivalu Tylova léta

Pátý ročník festivalu Tylova léta
05. 09. 2011   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Konec prázdnin, vstávání do školy, chladnější rána, už jen vzpomínky na „vyhřáté“ prázdniny. To všechno patří k začátku září. Ještě, než se studenti stihnou rozkoukat ve škole, bude tu ale festival Tylova léta! Jeho hlavní program nabízí kytarové riffy a rockové melodie linoucí se z areálu Gymnázia J. K. Tyla v Hradci Králové už pátý rok v řadě.
S létem je pro mnohé pryč i festivalová sezóna. Hradecké publikum však dostane svou poslední dávku hudebních lahůdek 16. září. Přijede jim ji naservírovat výběr ze špičky české klubové scény v čele s Vypsanou Fixou. Nabitý program bude startovat už po druhé hodině odpolední hradeckými The Coolers, pokračovat bude česko-americká kapela Airfare, pak Imodium a těsně přes pardubickou Vypsanou Fixou se představí Sunshine se svým novým albem Karmageddon.

sunshine

Během léta se stihla vyprodat limitovaná edice vstupenek za 130 Kč a tak spolu se začátkem září pokračuje předprodej v CMI Plaza se vstupenkami za krásných 150 Kč. V souvislosti se vstupenkami pro vás pořadatelé připravili nejrůznější akce. Jednou z nich je možnost dostat se na festival zadarmo. Pokud byste této možnosti chtěli využít, hledejte bližší informace na webu festivalu.

Hlavní program není to jediné, co vám Tylova léta v září nabídnou. Týden před festivalem, tedy 9. září, se těšte na zahřívací kolo festivalu. TL Warm-up party je charitativní akce, kam máte vstup zdarma, ale očekává se, že částkou, kterou byste jinak zaplatili na vstupném, přispějete do sbírky Centra pro zdravotně postižené Královéhradeckého kraje. Příznivé je, že si částku můžete zvolit sami dle vlastního uvážení. Cílem celé Warm-up party je pomáhat. Od toho se odráží i samotný program. Má za úkol rozhýbat stojaté vody hradecké hudební scény a představit zdejšímu publiku to, co tu ještě doposud nebylo a možná dlouho zase nebude. Jedná se o kapelu Rara Avis, která koncertuje po celé republice i na Slovensku, jenom Hradci Králové se stále vyhýbala. Pražsko-Bratislavská kapela předskakovala velikánům jako Hurts(UK), The Cinematics(UK) či The Subways(UK) a má na svém kontu vydařené album The Portrait. Dále se představí hradečtí mladíci Apart Aside a silnou fanouškovskou základnou hýčkaná Vyhoukaná Sowa.

tylova léta

Na závěr jedna novinka. K pátým narozeninám festivalu si pro vás pořadatelé nachystali překvapení v podobě festivalových triček, které exkluzivně pro Tylova léta navrhl Tvzex z kapely Sunshine.

Celý projekt Tylova léta vůbec by byl obtížně realizovatelný, nebýt pomoci partnerů festivalu, kterým patří velké poděkování. Z těch nejvýznamnějších je třeba jmenovat generálního partnera festivalu společnost Marius Pedersen a hlavní partnery Metropolitní univerzitu Praha, univerzitní středisko Hradec Králové, a Aupark Hradec Králové.

www.tylovaleta.cz

Dodal: Otakar Hypš, Tylova léta
TYLOVA LÉTA

TYLOVA LÉTA

Pátek 16. 9. 2011
150/199
Vystupují:
Vypsaná fixa, Sunshine, Airfare, Imodium, The Coolers
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ FOTKY

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |