Free Base s Da Moonem, Proud-M djs a dalšími

Free Base s Da Moonem, Proud-M djs a dalšími

11. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zveme vás na zářijový díl pravidelné klubovky Free Base, která se uskuteční v pátek 16. 9. v klubu Radost FX. O společnou zábavu se postarají rezidenti Proud-M djs, jež se díky svým osobitým vystoupením pravidelně objevují na lineupech skvělých parties a klubech po celé České republice včetně letošních letních festivalů.
Pro tento večer si pro Vás pozvali spousty zajímavých hostů a to nejoblíbenějšího západočeského DJ podle ankety Best Of West 2009 DJe Da Moona, dále rezidenta a zároveň organizátora čím dál více populární party GTFCKD DJe Ketana. Celý line up pak doplní mladá talentovaná tech-housová DJka Anie a samozřejmě Petr Costa, který se Vám letos skvěle představil na Blue baru na Mácháči. Line up pak uzavře live performance od Bongomana Rafaela, který bude doprovázet na svoje elektronické bonga. Tento večer můžete opět okusit jejich sound, který se pohybuje na pomezí houseu, techhousu a progressivu. Pokud stále nevíte, kam na tento páteční večer vyrazit, zavítejte do Radosti FX a určitě nebudete litovat!

DJ Da Moon
Da Moon není jen nejoblíbenější západočeský DJ podle anket Best Of West 2009, 2010 a Dance Music Awards 2007, 2008, ale především člověk dlouho setrvávající a pilně se věnující české taneční scéně, kde se snaží budovat základy pro budoucí generace.

Už v dětství získával zkušenosti po boku svého otce na diskotékách. V roce 2001 začal za mixážním pultem roztáčet vinyly a již po čtvrt roce se stal rezidentem v legendárním plzeňském Dj baru Mazaný králíček. Dále následovaly rezidentní noci jako PULS!NG v House Of Blues, E_music v klubu In Spiral nebo Dance In The Sky ve Sky baru na střeše jediné výškové budovy v centru Plzně.

Jeho demo mix Architecture byl v roce 2005 vyhlášen demo mixem měsíce v časopise XMAG. O rok později získává rezidentní noc Renaissance v novém plzeňském klubu PH+, která později změnila název podle jeho rádiového pořadu Moonlighting. Zde vedle svého aktuálního zvuku, pravidelně představoval zajímavé hosty ze zemí jako je Austrálie, Anglie, Maďarsko nebo Rakousko. Tyto hosty pak doplňovali neméně zajímavý domácí Djs a producenti.

Jeho sety a vystoupení jste mohli slyšet ve všech vyhlášených českých klubech a na festivalech. V zahraničí vystoupil kromě Slovenska i v londýnských klubech Factory a The Whitehouse.

Jeho sety jsou nezaměnitelné a typické svým emotivním zvukem a pozitivní energií. Označení progresivní zde neznamená jen kombinace stylů deep, tech, indie a progressive, kdy tento pestrý výběr tracků dodává neskutečnou atmosféru, ale i používání nových djských technologií, kterými své sety okořeňuje a žene tak hranice Djingu vždy o krok dopředu. Začínal klasicky s vinyly a po 6 letech hraní, tzv. klasickým způsobem, kdy se prodej tracků zdigitalizoval, přešel na cd playery. Ale míchání dvou tracků dohromady bylo už rutinou a tak hraní zpestřoval použitím efektoru a fázového syntezátoru. V současnosti kombinuje hraní ze 4 decků a fázového syntezátoru a tím otevírá další směry ve svém hraní. Občas se pouští i do jiných projektů a je možnost zažít jeho exkluzivní vystoupení jak s vokalistkou FuFu, tak i s živými hudebníky, jako například saxofonistou Ivanem Myslikovjanem nebo flétnistou Flautistarem.

V současné době Da Moon působí také jako redaktor informačního portálu NUbreed.cz, kam přispívá svými články o technice, ale také recenzemi o taneční hudbě a dalšími zajímavostmi z celosvětové scény. Veškerý volný čas tráví ve svém studiu, kde se věnuje nejen tvorbě hudby, ale také přípravám nových projektů, podcastu a produkci akcí.

PROUD-M

Vznik čtyřčlenného producentského projektu Proud-M se datuje rokem 2008. Od začátku roku 2011 již pak v sestavě: Pete Walk, Adam Cloud a Revis. Všichni jsou na domácí elektronické scéně umělci, kteří ovlivňují její současné dění díky vystoupení a rezidenturám na významných parties a v prestižních klubech po celé České republice, mezi které rozhodně patří Roxy, Radost FX, Mecca, Retro Music Hall, Duplex, legendární afterhours klub Studio 54 a nespočet akcí a klubů mimo naší metropoli, která je jedním z center veškerého dění na poli elektronické scény u nás.

Během svého působení se jejich jména objevila na line-upech vedle djských stars světového formátu od Sebastiana Ingrossa, Valentina Kanzyaniho, Arno Costena a Normena Doreye, Duncana Forbese, Nielse Hesse, Judge Julese, Noira, Micky Slima až po trancové ikony Ali & Fila, Alex Morph, Sean Tyas a mnoha dalšími. Téměř všichni členové se mimo djingu a vlastní produkce věnovali a věnují promotérským aktivitám, které jim v jejich branži nemalým dílem přispívají v rozhledu jak na české tak i světové taneční scéně a její kultuře.

Jejich styl se pohybuje na pomezí houseu, techhousu, progressivu a neotrancu. Producentský projekt disponuje svým vlastním studiem, které prošlo v dubnu 2009 zásadními změnami a produkují pilotní singl pod názvem „My Weakness“, pro label „Unearthed Records“. Další počin projektu Proud-M – remix hitovky „Summer Jam“ od populární skupiny „The Underdog Project“ je již hotový a v současné době se jedná o jeho vydání na některém ze zahraničních labelů.

Každé druhé pondělí v měsíci se můžete o tomto čtyřčlenném projektu a nejen o něm dozvědět spoustu nových informací v rámci klubových pořadů Club Revolution na Dance Radiu 89,00 a 102,9 FM v pořadu Proud Nation.

Zároveň se členové projektu již třetím rokem podílí na hudební produkci v klubu Blue Bar a Bílý kámen na české Ibize – Máchově jezeře, kde sklízí rovněž nemalé úspěchy.

Dodal: Adam Kloud
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FREE BASE

Pátek 16. 9. 2011
Vstup: při potvrzení účasti na Facebooku zdarma, jinak 100 Kč
Vystupují:
Da Moon Ketan Pete Walk Adam Cloud Revis DJane Anie Peter Costa Bongoman Rafael
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika