Multižánrový zabiják Redlight se řítí do Prahy

Multižánrový zabiják Redlight se řítí do Prahy

07. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Britský multižánrový zabiják se řítí do prahy a již tuhle sobotu vezme pražskou Roxy útokem! Dj Clipz, jedna z nejrespektovanějších postav hard dnb a jungle scény, který před pár lety stvořil své alterego Redlight, díky kterému se nemusí nechat svazovat pravidly jednoho žánru.
Právě naopak, pod pseudonymem Redlight se ukrývá produkční svoboda a inovativní přístup k již zaběhlým žánrům taneční hudby. Do Prahy s sebou veze nálož v podobě celé škály aktuálních klubových stylů, od global bass, přes garage, house až po dubstep. Za svou desetiletou kariéru stihl hrát snad ve všech koutech zeměkoule a spolupracoval s většinou předních jmen elektronické scény. Jeho beaty tak máte možnost slyšet na undergroundových parties, stejně jako na předních příčkách hitparád. Redlight dokáže vždy překvapit, ale jedna jistota vždy zůstává a tou je originalita, jdoucí ruku v ruce s posunem hranic daných žánrů.

Na jeho sobotním vystoupení jej skvěle doplní pestrá sestava Djs. Kromě residenta a zakladatele VIBRATOR parties, DJ Tvykse, se představí také DJ Babypy z Mikinikill crew, od kterého můžeme čekat vybroušený set plný toho nejlepšího electra a dále také britský rodák, žijící v Praze, DJ Trusty z labelu TyVole!? A Dubsteblog crew, kterého na micu doplní MC C.Monts a o vizualizaci se postará VJ Quark z astraL D:VISION!

www.roxy.cz

Dodal: Milan Říha, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VIBRATOR PRESENTS REDLIGHT

Sobota 10. 9. 2011
Vystupují:
redlight ukredlight dread mc tvyks trusty babypy
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika