Francouz Shonky hostem páteční Flow

Francouz Shonky hostem páteční Flow

13. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zářijové pokračování pravidelné noci Flow tentokrát nabídne opravdovou lahůdku pro všechny milovníky house a techno music. Již v pátek do pražské Roxy zavítá jeden z předních evropských představitelů těchto žánrů, francouzský dj a producent Shonky.
Po úspěchu svého studiového alba Time Zero, se tento Pařížský rodák přestěhoval do Berlína, odkud pravidelně vyráží bořit jeden přední evropský klub za druhým. Shonky je v zahraničí brán za jednu z nejžhavějších nově se rodících hvězd elektronické hudby a spolu se jmény jako jsou Seth Troxler, Jamie Jones, nebo Dyed Soundorom bývá označován za budoucí pilíře taneční scény. Není proto divu, že už v současné době se velice často objevuje na jedné z nejznámějších světových parties, Circo Loco, která putuje po mnoha koutech světa a svůj domov má v klubu DC10 na Ibize. Během posledních tří let si Shonky vydobil pozici osvědčeného hitmakera, o čemž svědčí i fakt, že každý jeho nový release dostává obrovský prostor na domovské stránce Beatportu.



Shonky se na FLOW chystá s fresh výběrem, který kombinuje oldschool zvuky s prvky tribalu a současným Berlin soundem, který pravidelně představuje v klubech jako Behrgrein, Panorama, Watergate, Arena a v celé řadě dalších po celém světě.



Jeho pražský set je skvělou příležitostí dozvědět se o nejaktuálnějších trendech evropské taneční scény! O Vaši zábavu se v dalším průběhu noci budou starat residenti party FLOW, Djs Roman Rai a Fatty M a v chill outu se můžete těšit na sehranou dvojku DJ Yannicka a saxofonisty Filipa Markese!

www.roxy.cz

Dodal: Milan Říha, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FLOW WITH SHONKY

Pátek 16. 9. 2011
Vstup: do 23h 100 Kč poté 150 Kč
Vystupují:
Shonky (FR), Roman Rai, Fatty M
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika