Legendární dj Tonka zahraje v Brně!

Legendární dj Tonka zahraje v Brně!

15. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dlouho očekáváná party O´Seex se již brzy vrátí do brněnské Flédy a ve velkém stylu. Čtvrtek 27. října, den před státním svátkem, bude patřit milovníkům elektronické scény a to takřka od počátků jejího vzniku. Nutno podotknout, že tato akce oslaví 10 let své existence!
Jako hlavní host přijal pozvání legendární producent, majitel 40tisíc vinilů a tvůrce desítek hitů působící na světovou hudební scénu od roku 1991, samotný Dj Tonka. Tento fenomén vlastním jménem Thomas René Gerlach začal již v devadesátých letech vydávat house music, s vlivy z synth popu a American garage house scene. Sám tvrdí, že jeho tvorba je ovlivněna Depeche Mode a Grandmaster Flash .Tonkovi se podařilo za jeho dlouholetou kariéru upoutat pozornost několika proslulých světových labelů, kde sklízel úspěchy a pozornosti světových médií. Za posledních 20 let zahrál snad ve všech světových klubech a nyní je připraven předvést jeden z euforických setů v moravské metropoli. Dnes patří jeho jméno mezi celosvětově uznávané umělce a lze bez nadsázky říct, že v době, kdy se rodil house, techno a breakbeat, byl on na správném místě.

tonka

Dalšími zajímavými hosty akce budou Djs a producenti, kteří se zasazují o existenci elektronické scény v ČR. Jména jako jsou DJ Jerry nebo Javas není již zapotřebí příliš představovat. Jako novodobí talent si vysloužil pozvání na hlavním pódium producent a DJ Jay Beck a samozřejmě by se akce neobešla bez rezidenta a zakladatele Dje Hydrophonica nebo Wallyho D.

Jak je již zvykem, akce bude zpestřena o doplňující program v podobě přehlídky nejnovějších trendů z oblasti fashion, a to za účasti špičkových značek MONDO nebo SCANDALO underwear.

Druhé pódium nesoucí název Zbytkáček.cz, alkohol za volant nepatří, obsadí mnoho talentovaných djs a producentů jako jsou Ian In Run, Danny Bright, Manack, slovenský Gabriel Progressium, George S a olomoucký lamač srdcí dj Wolscha.

Specialitami akce budou unikátní akční drinky, dekorace, projekce a spousta dalších překvapení.

www.fleda.cz

Dodal: Petr Hudlík
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

O´SEEX

Čtvrtek 27. 10. 2011
Vstup: 220 Kč
Vystupují:
Tonka, Jerry, Javas, DJ Jay Beck, Hydrophonic, Wallyho D Second stage: Ian In Run, Danny Bright, Radan Mach, Gabriel Progressium, George S, Wolscha FASHION SHOW
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika