Pokračování party Neo Violence

Pokračování party Neo Violence

25. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Již 30. září se do pražského Yes! klubu po necelých dvou měsících vrací party Neo Violence, která zde v červenci oslavila druhé výročí existence. Pozvání na další díl tentokrát přijal jeden ze dvou členů anglického producentského dua Z-Kat a polský dj None.
Rezidenta dMIT.RYe už snad nemusíme představovat. Zakladatel Neo Violence hraje přes 4 roky u Vás v obýváku i pro několikatisícové davy v Polsku, Budapešti či Vídni. Před nedávnem namíchal dubstepový mix pro ukrajinský web Bassme.org, který si můžete poslechnout níže. Další export je na spadnutí. To ovšem vůbec nemusí znamenat, že tentokrát bude hrát dubstep, jak je už u něj zvykem.

 


 
Z-Kat je wobblový úchylák, taky proto je jeho druhý jméno screech wobble. Pro české publikum by taky už neměl být žádným nováčkem. Ještě v UK spoluzaložil label Electrostimulation společně s Kanji Kineticem. Momentalně se ovšem věnuje spolupráci s českými a slovenskými producenty a labely. A pokud Vám screech wobble nic neříká, tak si pusťte jeho záznam z posledího hraní v rodném UK.

 


 
Třetím na seznamu je polský dj None. Vyskytuje se především v Katowicích, je půlkou djského uskupení 3Unltd a pravidelně pořádá mejdany s názvem Heavy. Hraje už víc jak deset let, ovšem až nedávno přešel k rovnějším beatům, bass music, uk funky a taky třeba i moombahtonu. Předtím se věnoval hlavně dnb pod hlavičkou Neuropunks, ke kterému se dostal přes techno a původně to byl punkáč, nebo tak něco. A nebude to ani jeho poprvé v Čechách, jelikož právě když ještě hrál dnb, tak několik krát hrál v klubech na severní Moravě, Praze i na několika zdejších festivalech. Moc se těší, až se sem podíva znovu se svou novou "tváří". Opět přikládáme jeho aktuální mix.

 


 
A zbývá už jen hlavní host. Tentokrát jsme sáhli do UK, od kaď momentálně proudí spousta hudební inspirace, což se sice dělo dá se říci od jakživa, ale nebudem zacházet do detailů. Jsou dva a říkají si Kry Wolf. Spadají pod domovský label Sound of Sumo, kde od tohoto Pondělí mají už své čtvrté ep, tentokrát s názvem Lost in Treme. Pravidelně vydávají i na tak skvělých labelech jako Party Like Us, čí Enchufada. Jejich tvorba je pravideně hrána v uk rádiích a podporována velikány jako Rob Da Bank, Zinc, Kissy Sell Out, Buraka Som Sistema a mnoha dalšími. Nikam se netlačí, o to víc pokaždé překvapí se svými novými releasy, možná taky proto o nich na internetu nenajdete moc informací. Do Prahy každopádně přijede jen jeden zástupce, což ovšem neubere ani kapku energie a zábavy z djského vystoupení. Níže si, stejně jako u ostatních, můžete poslechnout jejich mix a zároveň poslechnout, či rovnou i pořídít, jejich nejnovější ep.

 


 
Rovnou Vám prozradíme i předběžný line-up, ale samozřejmě doporučujeme příjít co nejdříve, že! A vemte i známý, jelikož s partou se přeci paří nejlépe.

22:00-23:30 - Z-Kat
23:30-01:00 - None
01:00-03:00 - Kry Wolf
03:00-end - dMIT.RY

Na začátku jsme se ještě zmínili o slevách. Nabízíme vlastně slevy rovnou dvě. Tou první je možnost získat slevu ze vstupného. Vstupné je 150,- kč, ale pokud příjdete s naším flyerem, které už téměř od začátku měsíce roznášíme po různých parties v Praze, tak ušetříte 50,-kč. Takže koukejte kolem sebe, když jste v klubu, třeba na jeden narazíte.
PS: Každá osoba bude mít uznanou pouze jednu slevu!

A další slevu získá každý, kdo si vstupné zakoupí. Tato sleva se týká nákupu na www.freshlabels.cz. Každý dostane vstupní pásku s číselným kódem, který se zadá na jejich stránkách při placení a tím se Vám odečte 10% z celkové částky. Takže když si to spočítáme, tak Vy vlastně návštěvou této party můžete ještě ušetřit. Nádhera!

www.neoviolence.com

Dodal: Dmitry Malyshev
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

NEO VIOLENCE

Pátek 30. 9. 2011
Vstup: 100/150
Vystupují:
KRY WOLF (UK) None (Pl; 3Unltd, Neuropunks) Z-Kat (UK/CZ; Electrostimulation Rec.) dMIT.RY
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
dmitry
26. 09. 2011 | 11:14:41
+0 | -0

link na nove ep kry wolf

http://www.junodownload.com/products/lost-in-treme-ep/1832152-02/
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika