Představujeme 4. pražský ethnofest

Představujeme 4. pražský ethnofest

25. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na čtvrtek 29. září pro vás Radio Ethno a reggae portál JahMusic.net připravují velký mezinárodní večírek, v rámci kterého se během jediné noci proletíme po celém světě! 4. Pražský Ethnofest proběhne u příležitosti třetích narozenin jediného word music rádia v Čechách, kterým je Radio Ethno.
Hlavní hvězdou večera bude legendární jamajský zpěvák Don Carlos, který byl v roce 1972 jedním ze zakladatelů kultovní kapely Black Uhuru. Už tři dekády se ale tento charismatický a věčně pozitivní rastafariánský děda věnuje raději úspěšné sólové tvorbě. Do Prahy konečně přijede se svou americkou kapelou Dub Vision Band a my máme už jen při pomyšlení na jeho pražskou premiéru naprostou euforii. Předkapelou bude výborná kubánská skupina Santy Y Su Marabú, s kterou zažijeme atmosféru roztančené Havany, a také jemensko-český projekt Al-Yaman Soundsystem, který neobvyklým způsobem propojuje elektroniku, dub a tradiční hudbu dálného východu.

Můžete se těšit také africké bubeníky a další překvapení. DJ večera bude Ross the Boss (který na Radio Ethno moderuje pořad Sonic Africa) a také senegalský Afronomad soundsystem, za kterým nestojí nikdo jiný než Burama Badji (ex Hypnotix) a jeho dech beroucí kolekce taneční world music. 3. narozeniny rádia tedy oslavíme hlavně v jamajsko-africko –kubánsko-arabském stylu, čímž chceme podtrhnout, že hudba srdce nezná hranice!



www.radioethno.cz

Dodal: Lukáš Kolíbal, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

4. PRAŽSKÝ ETHNOFEST

Čtvrtek 29. 9. 2011
Vystupují:
Don Carlos (jam), Dub Vision band (usa), Santy Y Su Marabú (kuba), Al-Yaman Soundsystem (jemen/cz), Afronomad Sound (senegal), Ross the Boss, Aiwa Tribe a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika