První Break4Beats nové sezóny

První Break4Beats nové sezóny

28. 09. 2011  |  Autor: Fish  |  Komentáře (0)
První letošní opravdu velkou zlámanou akci obstaral jeden z těch vůbec nejpovolanějších. Stálice, která za mixem odlétala nespočet hodin a bavila svými našlápnutými sety zástupy dnb fanoušků. Prostě a jednoduše dj Aphrodite. Muž, který stál u samého zrodu této scény a na jejím výsluní má stále své pevné místo. Jeho královský majestát doplnil dj Raw.full z vídeňského uskupení Ill Skillz.
Od začátku akce se jelo pěkně podle zajetého scénáře. Pozvolný příchod návštěvníků pěkně z ostra kořenil DJ UFO. S nástupem Caspera, coby nové akvizice Redrum crew, se prostory klubu začaly solidně zaplňovat. Věčným kritikům, kteří si na všech možných fórech neustálé stěžují na fronty, vzkazuji jediné a to zkusit dorazit na akci o pár minutek dřív, protože pokud šedesát procent lidí dorazí v rozmezí dvaceti minut, je pak poměrně těžké všechno zvládnout tak, aby byli všichni za deset minut odbaveni. Ale zpět k těm podstatnějším věcem. DJ Casper si v poměrně slušném tempu pohrával s bublajícím davem pod podiem a předával hlavnímu muži večera hodně rozjeté publikum.

aphrodite

Aphrodite tuhle nabídku chytil pevně za pačesy a do konce setu ji už nepustil. Počet křepčících s skotačících lidí byl přesně tak akorát, takže si všichni mohli dosytnosti užít, jak prostoru kolem sebe, tak ucházejícího tepelného faktoru. Celé vystoupení bylo celkem umě prošpikované dnes už všudypřítomnými dubstepovými prvky a co je nejdůležitější, všichni se skvěle bavili. Ke konci Aphroditeova účinkování řady zdvižených rukou pomalu řídnuly, ale pořád jich zbylo dost na to, aby bouřlivě přivítaly Ill Skillz. Z mého pohledu bylo v celém setu něco neuspořádaného a na můj vkus už dost předubováno, ale Chase&Status pozvednou náladu snad pokaždé.

A jinak by to ani nešlo, kdyby finále celého večírku nezakončoval Sayko. Opět suverénní výkon, za který není proč se stydět. Pokud bych měl celou party shrnout, tak jsem se cítil jako po dobrém a výživném nedělním obědě, kde se malinko zapomnělo na zákusek a kávu.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BREAK4BEATS

Pátek 23. 9. 2011
Vstup: 180/220
Vystupují:
aphrodite/uk and illskillz /at
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika