Roxy Dance Conference opět v anglickém duchu

Roxy Dance Conference opět v anglickém duchu

04. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pravidelná party Roxy Dance Conference se v říjnu posunula do netradičního termínu, ale přesto o ni nepřijdete. Po kolizi s jinou akcí připadající na první sobotu v měsíci pořadatelé posunuli návštěvu Andyho Moora na 22. října, abyste si fenomenálního Angličana mohli vychutnat s plnou parádou.
Aspirant na Grammy a vůdčí osobnost britského progresivního trancu přiváží své melodie doprovázené vokály nejsmyslnějších zpěvaček. Na pódiu ho podpoří rezidenti CrossRyders, stálý host Jean Luc a finalista DJ Contestu Mary Luke.

www.roxy.cz

Andy Moor


Představujeme vám vášnivého fanouška fotbalového Stoke City, týmu z jeho rodného města. Absolvent studií klavíru a dalších nástrojů má ve své sbírce řadu ocenění - Best Dance Record, Best Trance Producer and Best Trance Track z let 2004 – 2006. Blízko měl i ke slavné Grammy, na kterou byl nominován. Jeho styl je definovaný progresivní basovou linkou doprovázenou emotivními melodiemi a smyslnými zpěvačkami - Nadia Ali, Amy Cooper, Carrie Skipper. Hit Fight the fire se Sue McLaren aktuálně boří staniční hitparádu Dance radia. Proslul také remixováním největších hudebních jmen: Tiesto, Above&Beyond, Paul Oakenfold a dalších. Jeho vydavatelství AVA Recordings stabilně výrazně ke slávě pomohlo například Ashleymu Wallbridgeovi, tyDimu, nebo dvojici Tritonal. Reference jsou maximální, nezbývá než se přesvědčit na vlastní oči a pěkně zblízka.

CrossRyders


Rezidenti noci Roxy Dance Conference a autoři stejnojmenného pořadu na Dance radiu. Na kontě mají řadu DJských i producentských zkušeností, které využili k propojení legendárního pražského klubu a opravdového tanečního rádia. Jejich hudební feeling je vždy otázkou momentu, místa, publika a duchu akce. V průběhu celé akce vás budou provázet přímým přenosem z Roxy na vlnách Dance radia, kde uslyšíte i rozhovory s účinkujícími i s vámi samotnými.

Jean Luc

Český úspěšný dj a producent. Hudební tvorbě se věnuje dlouhé roky, ale svůj první úspěch zaznamenává v patnácti letech, kdy vydává svou první skladbu rovnou na vinylovou desku. Později se produkce Jeana Luca dostává do světového žebříčku TOP 100 na serverech. V djingu oplývá silnou kombinací tvrdého beatu a melodičností, které jsou charakterizovány prvky progressive a electrotech stylu v energickém setu.

Mary Luke

DJ ze severních Čech. Svou kariéru za mixážním pultem odstartoval před 3 lety, když působil v již bývalém klubu Komín v Teplicích. Mary Luke se od samého počátku zajímá o klubovou taneční hudbu (house, progressive, elektro, trance), kterou servíruje svým posluchačům impulzivně a s nadšením. Do současnosti si zahrál v několika prestižních klubech v České republice.

Dodal: Milan Říha, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ROXY DANCE CONFERENCE

Sobota 22. 10. 2011
Vystupují:
Andy Moor, CrossRyders, Jean Luc, Mary Luke
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika