Techno & Minimal kalendář 10/2011

Techno & Minimal kalendář 10/2011

05. 10. 2011  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
Akcí v duchu minimalu techna se koná v říjnu sice méně, za to se ale můžeme těšit na velmi kvalitní jména. Na Flédu se po roce vrací Gregor Tresher, v Boby vystoupí James Zabiela a v Yes clubu svou českou premiéru odehrají němečtí Piemont. A nesmíme zapomenout na kvalitní line up za minimální cenu, který opět nabídne maďarský Bonusz.
7. 10. – Cubism
Po roce tu máme narozeninové vydání Cubism party, tentokrát v čele s Christopherem Sylvesterem aka dj Inxec. Inxec nedávno získal rezidenturu ve vyhlášeném klubu Harry Klein v Mnichově a po śpěšných releasech u labelů jako Distinctive, Renaissance, a Contexterior, byl v roce 2009 pozván ke spolupráci s věhlasným Cocoon rec. Line up doplní Mobius Strum a Mauricio de Sostoa z Kostariky a rezidenti St. Claire a Cubic.

7. 10. - D.A.V.E. THE DRUMMER
Už v pátek v pražském Crossu vystoupí dlouhodobý člen známé free party skupiny zvané The Stay Up Forever Collective D.A.V.E. The Drummer. Těšit se můžete na kvalitní britský acid sound.



7. 10. – Anitia 2

V pátek 7. října v Boby Centru v Brně proběhne druhý díl akce Anitia. Mezi headlinery party patří britský fenomén James Zabiela, Marco Bailey, Paolo Mojo a Afrika Islam. Chybět nebudou ani tvrdší beaty v podání Fernandy Martins. Z domácích djs zahraje např. Lucca.

14. 10. – Elektra
Německý producent Gregor Tresher má na svém kontě další album Lights From The Inside, které představí už 14. října na party Elektra v brněnské Flédě. O support se pak postará rezident Orbith, Macio a gusman.



15. 10. – Piemont
15. října se v Yes klubu představí nový koncept party v režii City birds. Jednotlivé akce budou prezentovat kvalitní minimal a tech house v podání světových djs. Na prvním dílu se v Yes klubu představí německé duo z labelu My Best Friend - Piemont. Zahraniční hosty podpoří Jag Kiranmay, Tchunhas a Sonja.



15. 10. – Bonusz
I letos se koná v Budapešti známý indoorový festival Bonusz a stejně jako na minulých ročnících i letos nabízí velmi kvalitní line up za minimální cenu. Na čtyřech velkých scénách si přijdou na své fanoušci, kteří rádi techno, minimal, trance nebo house. Hlavním tahákem letošního ročníku je vystoupení Plastikmana, dále pak Carl Cox, Adam Beyer, Joris Voorn a další světové hvězdy.

28. 10. – MIDI
Po delší době je zpět jedna ze stěžejních nocí klubové scény v Brně. Na akci MIDI se vystřídalo mnoho zahraničních hostů a v říjnu zde vystoupí další zajímavé jméno - maďarský dj Dandy. Dandyho podpoří rezidenti akce Shala & Deivis.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika