A.M.O. pokřtí v Lucerna music baru novou desku

A.M.O. pokřtí v Lucerna music baru novou desku

06. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Kvapem se nám blíží první mrazíky a perioda věčně šedivé oblohy, takže přišel urgentní čas na první podzimní Boombox, který musí být extra pozitivně naladěný. Poprvé v historii této klubové série tak konečně pořádně zapaříme i na hip hop v rytmech reggae a dancehallu. Důvodem k tomu je křest nové desky Positive slovenských raperů A.M.O.
A.M.O. na prvním singlu spolupracovali dokonce s Polemic (pecka „Spolu“ za léto nasbírala skoro půl milionu shlédnutí). Mezi dalšími hosty CD jsou třeba Ras Zacharri, U-Cee, Tribuman, Misha nebo Gramo Rokkaz. Důležité je taky zmínit jejich živý Band, se kterým A.M.O. přijedou i do Prahy.

Máte problém s rapem přes reggae instrumentálky? Bojíte se rapových klišé? Nemusíte! Opak a Moe aka A.M.O. na to jdou hodně inteligentně a dokazují pro nás smutný fakt, že Slovensko je v propojení reggae a hiphopové scény mnohem dál než u nás. Kluci se vlastně osvědčili před reggae publikem už předloni jako hosté United Flavour a na Jamajku se vypravili natáčet už v roce 2007, kdy Šeps ještě tahal kačera po dvoře. Fakt nás těší, že se na třetí desce kluci posunuli ještě blíž ke karibský muzice a moc se těšíme na poslech celého alba!

Doufáme, že si nenecháte ujít pražský mejdan, kde zahostují naživo i U-Cee a Damalistik, kteří na albu také spolupracovali, protože tento totálně pozitivní Boombox je taky testem od pořadatelů, jestli už jsme dozráli nad puberťácké škatulky. Dáte najevo, že to není jen výstřel do tmy?



www.musicbar.cz

Dodal: Lukáš Kolíbal, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

A.M.O. & THE BAND

Pondělí 17. 10. 2011
Vystupují:
A.M.O. & THE BAND / SK, U-Cee, Damalistik
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika