Zažijte první dj battle v ČR

Zažijte první dj battle v ČR

11. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
Decadance ráda experimentuje a šokuje, a proto koncept nadcházející edice slibuje něco, co v těchto zeměpisných šířkách ještě nebylo!!! Prostor klubu SaSaZu se pro tuto noc promění v boxerskou arénu a během několika hodin se zde utká v přímých soubojích 6 dvojic složených z toho nejlepšího, co současná česká djská špička nabízí.
Můžete se těšit na naprosto ojedinělou show, která slibuje hustou a dravou atmosféru klasického ringu! Každá z dvojic dostane k dispozici pouhých 80 minut času, během kterého ze sebe musí vyždímat to nejlepší a získat tak na svou stranu veškeré publikum. Jednotliví DJs zahrají vždy 2 písničky proti sobě a bude vždy na každém z nich, aby toho předchozího přebil a dostal tak sympatie davu na svou stranu. V ringu nebude chybět ani live rozhodčí, rodilý američan, který by svou přítomností měl atmosféru soubojů maximálně okořenit. Pořadatelé chtějí, aby SaSaZu praskalo ve švech a proto poprvé v historii Decadance začíná předprodej vstupenek na lidových 190ti Korunách. 12 TOP českých DJ v ringu během jedné noci už za to rozhodně stojí!

lucca

Více informací na www.decadance.cz a http://www.facebook.com/decadanceparty

Dodal: Zdeněk Masopust, Decadance, Trancefusion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DECADANCE – BACK TO CZECH!

Pátek 4. 11. 2011
Vstup: 190/290 VIP 1 600/1 900
Vystupují:
LUCCA vs LADIDA, LOUTKA vs BIDLO, LAYDEE JANE vs M. GREDNER, CHRIS SADLER vs PACO, BRIAN vs MICHAEL C, MARCOS vs EVSON
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
z.p.
13. 10. 2011 | 21:56:13
+0 | -0
Mozna by sis mohl precist celej ten text, ne? Muzes mi rict, kdy se tady neco podobnyho konalo? ja teda chodim kalit uz asi 15 let, ale nepamatuju nejakej vylozene battle, kde by prosti sobe soutezili DJsky dvojice celou noc. Mozna jsem neco asi zaspal. Jo, ze na nejaky akci hral nekdo ping pong, to urcite zazil kazdej, ale tohle tady myslim nebylo. Ale mozna mi osvezis pamet nejakou podobnou akci:-D
kinian
13. 10. 2011 | 07:40:13
+0 | -0
proboha jaký historicky první dj battle? co to je za hovadinu. jak muze nekdo neco takovyho vubec napsat. se nekdo probudil z nekolik desitek let dlouhe letargie či co? to snad není možný .. tak už jen pro to, že to je "historicky první dj battle" bych na tu akci nešel a zavzpomínal na obdobné akce, kterých jsem už viděl ani nevim kolik ..
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika