Layo & Bushwacka se vrací do Roxy

Layo & Bushwacka se vrací do Roxy

11. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Techhouse a breakbeat legendy se opět po roce vrací do pražské Roxy! Každý, kdo měl tu možnost vidět sehranou dvojku Layo & Bushwacka! Naživo, ví, že na tenhle zážitek se nezapomíná. Dvojice, která pomáhala formovat dnes již zaběhlé žánry, neztrácí ani po téměř patnácti letech společného vystupování nic ze své energičnosti.
Právě naopak, jejich residentní party v londýnském klubu The End si stále drží obrovskou popularitu a svými pravidelnými vystoupeními ve svém druhém domově, Brazílii, a mnoha dalších zemích dokazují, že jsou stále v kurzu.

layo

S dlouhým seznamem releasů a třemi studiovými alby za sebou, dnes Layo & Bushwacka! platí za jedny z nejlepších party DJs na světě a neustále i v rámci svého labelu Olmeto posouvají hranice techhouse i breakbeat music. Spojení Roxy a Layo & Bushwacka! Navíc vždy fungovalo skvěle, takže není pochyb, že i tentokrát to bude opravdu stát za to!

Duo Layo & Bushwacka! Samozřejmě nedoplní nikdo jiný, než domácí tech-houseový král, DJ Tráva. V chilloutu se o zábavu postarají DJs Cubik a Rosi, vizualizaci celé noci zajistí VJ Quark.

www.roxy.cz

Dodal: Milan Říha, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LAYO & BUSHWACKA

Sobota 15. 10. 2011
Vstup: 390/510
Vystupují:
Layo & Bushwacka
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika