Projekt Technasia v pražském Yes klubu

Projekt Technasia v pražském Yes klubu

17. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Francouzský projekt Technasia se opět představí českému publiku, tentokrát v klubu Yes. Nezapomenutelné tracky z francouzsko-japonské dílny, mezi které patří například Cyclone, Force, Final Quadrant, Acid Storm nebo EP\'s Genesis, 2the Floor, Oxide či Hydra - to je stručný výčet osobitých tracků formace, která si získala svět elektronické hudby.
Vznik tohoto známého projektu se datuje rokem 1996, kdy se jeho frontman Charles Seigling vydal do Hong Kongu aby v rámci svého vzdělání a pracovního zaměření poznal tamní filmovou scénu. V Hong Kongu se potkává s místním Amil Khanem a po několika pokusech v rámci společné spolupráce na tvorbě elektronické hudby, která předtím nebyla ani jednomu členovi cizí, je projekt Technasia na světě. Za nedlouho vzniká i dobře známý label světového formátu Sino, který se stává jedním z nejvýznamějších japonských labelů a má za úkol podpořit vývoj japonské elektronické scény.

Svým osobitým soundem si Technasia v krátké době získává fanoušky po celém světě a své strhující energické technosety plné emocí, neskutečných melodií a chytlavých vokálů představuje na těch nejprestižnějších festivalech a parties v Evropě, Asii a Americe.
Již zmíněné hity pasovaly Technasii na moderní klasiky, kteří přinesli do světové elektronické neotřelý a originální zvuk.



Rok 2010 je pro tento projekt velmi zlomovým. Z projektu z rodinných důvodů odchází jeho japonská polovička Amil Khan a Technasia se tak stává one man projektem, v jehož čele stojí Charles Seigling. Jak sám Charles o rozchodu s Amilem říká:"Taneční scénou musíš žít každý den a Amil už to tak necítil a nechtěl v tom dále pokračovat".
Jsme velice rádi že tento charismatický producent a dj v jedné osobě přijal pozvání do pražského Yes klubu, kde se můžete těšit na mejdan s velkým M, na který jen tak nezapomenete!

Dalším zahraničním zástupcem na tomto eventu je Francouz David Asko, který působí na poli elektronické hudby více jak 15 let. Za svou kariéru se představil například v Číně, Španělsku, Brazílii, Německu, Mexiku, Rusku nebo Libanonu, kde vystoupil na předních festivalech a parties po boku Carla Coxe, Laurenta Garinera, Tiesta, Miss Kittin, Eric Morilla nebo Joshe Winka. David má na svém kontě řadu releasů, které spatřily světlo světa například na labelu Fusion Recordings.

technasia

Mimo tohoto charismatického Francouze se na party představí vycházející hvězda české taneční scény Subgate, který je součástí line-upů prestižních domácích eventů, kromě kterých představil svůj sound také na exotické Kostarice, Sri Lance nebo Švýcarsku. Jeho počiny z vlastní dílny vychází například na španělském labelu Harkee, polském Fairy rec. nebo domácím labelu Nightphunk rec.

Kromě něj se můžete těšit na rezidenta Yes klubu - dje, producenta a francouzského rodáka Klubu, který svými osobitými sety okořenil nespočet věhlasných parties v Evropě a v Asii, kde byl mimo jiné rezidentem největšího thajského festivalu The Half Moon party. Jeho vlastní produkce skýtá více jak 100 tracků, které byly vydány na labelech Sony/BMG, Virgin, Wagram, Claude Challe, Budha bar, Cirque du soleil a spoustě dalších.

O rozjezd celé party se v exkluzivním techno setu postará dobře známý David Bowles. Zdomácnělý Francouz je dlouholetým rezidentem prestižní putovní party Havana club Tour de Bar a dalších klubů po celé České republice.

Vstupenky na tuto akci si můžete již teď opatřit na portálu http://www.ticketpro.cz za 190kč + poplatky nebo na místě v den akce za 290kč. Pozor, kapacita je limitována, proto doporučujeme si vstupenky pořídit v předprodeji.

Kompletní informace naleznete na http://www.yesclub.cz a Facebooku

Dodal: David Hodák, Yes Club PR Management
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TECHNASIA

Pátek 4. 11. 2011
Vstup: 190/290
Vystupují:
technasia, david asko, subgate, 2vinz vs daj, kluba, david bowles
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika