Setrise na Kick da Night Special party

Setrise na Kick da Night Special party

18. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Během léta se agentura Kick da Night zabývala pořádáním warm-up tour pro festival Pleasure Island s vyvrcholením realizace vlastní stage na samotném festivale v Roudnici nad Labem. Na podzim se Kick da Night soustředí na speciální edice stejnojmenné klubové party, která se bude konat 29. října v ostravském klubu Fabric a bude hostit speciálního hosta z Holandska jménem Setrise.
Setrise aka Melle Bakker je novou taneční senzací z Utrechtu. Jeho produkci často podporují Tiesto, Armin van Buuren nebo třeba i Benny Benassi, který ho požádal o remixování jeho klasiky 'Satisfaction', předělávku, kterou pak Paul van Dyk hrál několik měsíců. Loni byl jeho remix legendárního 'Kernkraft 400' jedním z největších tracků a velmi si ho oblíbil a hrál právě Armin van Buuren. Toto léto Armin van Buuren požádal Mella, jestli by si nezahrál s Ferry Corstenem, Markusem Schulzem a s ním na Electronic Family v Amsterdamu. Setrise předvedl svůj vyspělý sound po celé Evropě ať už jako headliner nebo při hraní na velkých akcích. Ve svých dvaceti letech už jeho hudbu hrála snad všechna rádia a housoví nebo trancoví DJové na světě. Jelikož na něho pěje chválu i MIXMAG, věříme, že od tohoto nizozemského mladíka můžeme ještě hodně očekávat.

Dále vystoupí ze stáje Kick da Night Bookings duo Bon Trip aka Bon Finix & Tripmain. Tahle dvojice, která letos zazářila na hlavní stagi festivalu Mácháč, již společně vystupuje čtyři roky a během času uspořádala spoustu společných akcí pod hlavičkou Bon Trip Sessions, Vibe nebo Kick da Night, absolvovala turné po českých a slovenských klubech a otestovala si společná hraní i v zahraničí. Jejich back-to-back vystoupení prezentovali na významných akcích jako například festivale Pleasure Island, Combi: nations s Marco V, UM stagi na Summer of Love, speciální vydání klubovky Vibe v Mecce s Judge Julesem, Prague Summer Sessions s Carl Coxem anebo na halovce Trancefusion.

Poslední dobou oba protagonisté tohoto projektu soustředí své síly do vlastních sólo počinů a hlavně na studiovou práci nad vlastní produkcí. Bon Finixovy tracky již v minulosti našli podporu u známých DJs jako Tiesto, M.I.K.E., Wippenberg, Artento Divini anebo Andy Moor. Nejnovějším releasem se stal jeho společný počin s Loresem 'Atlas', který nedávno vyšel na label Marcela Woodse Musical Madness! Tripmain se zapojil do projektu Block & Crown s kolegou z Holandska a několik jejich singlů se stalo úspěšnými na hudebních žebříčcích po celém světě.

Line-up večera doplní Revis z projektu Proud-M, který se proslavil mimochodem i díky jeho rezidentní party Impress.

Line-up a místo konání už zaručují mejdan na který byste rozhodně neměli chybět! A aby to nebylo málo, tuhle party můžete navštívit zcela zdarma! Fabric nabízí za JEDNO vstupné, DVĚ párty!!! Každý kdo si zakoupí lístek na páteční party Crystal, bude mít vstup na sobotní Kick da Night Special úplně ZDARMA!

www.fabric.cz

Dodal: Andreas Kyriacou, Kick da Night Entertainment
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KICK DA NIGHT WITH SETRISE

Sobota 29. 10. 2011
Vstup: zdarma
Vystupují:
Setrise (NL), Bon Finix vs Tripmain, Revis
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
KICK DA NIGHT SPECIAL, 29.10. Fabric
2x2 vstupy + 25% slevový voucher na produkty STORM London
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika