Red Bull SoundClash už tento pátek

Red Bull SoundClash už tento pátek

18. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
O vítězi unikátního hudebního klání mezi Davidem Kollerem a skupinou NightWork rozhodnout jen a jen hlasivky jejich fanoušků. Už tento pátek se v legendárním sále pražské Lucerny uskuteční druhý ročník Red Bull Soundclash.
V hlavních rolích budou především příznivci účastníků souboje. Nad jejich hlavami bude viset deciloměr, který na pokyn moderátora večera Tomáše Hanáka změří řev fanoušků Davida Kollera a NightWork a s naprostou přesností určí, kdo má větší podporu.

Kapely se utkají v několika kolech, která prokáží, jak dobří jsou muzikanti a jaký přehled mají o svém soupeři.



Vítěz může být jen jeden. „Do souboje s Nightwork dám všechno, ale tajně doufám, že na plameny nedojde. Leckdo si totiž myslí, že oheň na mém těle v klipu k písni Ty a já byl vytvořen na počítači, ale já při jeho natáčení skutečně hořel - a to celkem sedmkrát,“ slibuje David Koller.

Zápas s matadorem české rockové scény nepodceňuje ani parta kolem Františka Soukupa, Kuby Prachaře a Vojty Dyka. Pro vítězství prý udělají maximum. „Vsadil bych všechno, což dopodučuji i našim fanouškům. A pro jejich větší pocit dobře investovaných peněz mohu prozradit, že my máme s Davidem Kollerem společného zvukaře, kterému jsme už v obálce předali nemalý obnos, aby našeho protivníka natolik ztlumil, takže vítězství nás nemůže minout,“ prozradil část taktiky Vojta Dyk.



Loni Red Bull Soundclash naprosto ovládli chlapci z Hanspaulky Tata Bojs. Kdo zvítězí letos? Mladoši Nightwork nebo zkušená "jasná páká" David Koller? Jasno bude v pátek 21. října kolem půlnoci.

www.redbull.cz/soundclash


Dodal: Pavel Eichler, Barometr
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

RED BULL SOUNDCLASH VOL. II

Pátek 21. 10. 2011
Vystupují:
David Koller vs. Nightwork
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Gowron
20. 10. 2011 | 10:03:38
+0 | -0

Vstupenky

Nemáte někdo 2 vstupenky na prodej?
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika