Oficiální Transmission afterparty ve Studiu 54

Oficiální Transmission afterparty ve Studiu 54

21. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Studio 54 zve všechny partypeople na jedinou oficiální afterparty po očekávané halovce Transmission, která proběhne předposlední listopadovou sobotu 19. 11. v pražské O2 aréně a na které vystoupí světová djská a producentská esa jako je Ferry Corsten, Above & Beyond, Gareth Emery a spousta dalších.
Oficiální afterparty v pražském Studiu 54 startuje již ve 4 hodiny a za mixem se vystřídá pětice rezidentů tohoto klubu - Enrico, Eagle, Faith, Slovak a Marty Fish. Těšit se můžete na fresh sound na pomezí housu, progressivu a tranceu, na který můžete tančit až do pozdního odpoledne.

DOPRAVA + DŮLEŽITÉ INFO:

Pro všechny, kteří se budou chtít po zavření bran bavit na oficiální Trancemission afterparty ve Studiu 54, přinášíme důležité info o dopravě.

MHD: Nejjednodušší doprava je prostřednictvím pražského metra trasa B ze stanice Českomoravská do stanice Nám. Republiky, kde doporučujeme vystoupit východem na Masarykovo nádr., které leží jen několik desítek metrů od klubu.

TAXI: Pokud využijete taxi služeb, adresa klubu je Hybernská 38, Praha 1

INFORMACE NA MÍSTĚ: Kompletní informace o afterparty dostanete také prostřednictvím Studio hostesek, které se budou pohybovat přímo před 02 arénou a rádi vám zodpoví vaše dotazy.

studio 54

Více info naleznete také na www.studio54.cz

Dodal: Ondřej Beránek, Studio54
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANSMISSION AFTERPARTY

Neděle 20. 11. 2011
Vystupují:
Enrico, Eagle, Faith, Slovak, Marty Fish
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika