Developing Artists: Shake Stream je krok vpřed

Developing Artists: Shake Stream je krok vpřed

22. 11. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jednou z hvězd party Shake Stream bude duo Mother@Work a Tchunhas neboli Developing Artists. Víme o nich, že úspěšně cestují po klubech a koncertech, Mother@Work okouzluje zpěvem a Tchunhas čaruje hudební produkcí. V čem je to kouzlo? Zkusme to vytáhnout z Mother@Work pod záminkou zdánlivě nevinného rozhovoru.
Developing Artists znamená tvé hudební spojení s Tchunhasem. Jak jste se ale dali dohromady? Ale upřímně!
M@W: Ano, DA je mé spojení s Tchunhasem, které trvá už spoustu let. A doufám, že ještě bude! Tchunhas má za sebou více než 20 let DJingu po celé České republice. Za těch 6 let jsme jenom spolu hráli ve více než 20-ti městech u nás i v Evropě. Nějakou dobu v minulosti dokonce organizoval party na Floridě v US. Je to nejen DJ, ale hlavně technicky kreativní člověk, který je schopný kouzelně mixovat, ale i si sám postavit a nazvučit kompletně celou aktivní stage.

Potkali jsme se v roce 2005 v dnes již neexistujícím klubu Mukafe a naše spolupráce trvá dodnes.

Letos máte za sebou festivaly, koncerty, kolaborace... Kam vás to vše posunulo a jak změnilo?

M@W: Tento rok jsme se upřímně moc často neprezentovali s ohledem na mé mateřské povinnosti, občas je to časově velmi náročné vše skloubit dohromady, ale pomalu se to začíná zase rozjíždět.

Já jsem toto léto vystupovala více s projektem Elektrabel feat. Mother@Work. Vydání singlu a následně alba je už na spadnutí. To by mělo aspoň mou cestu posunout dál, ohlasy jsou skvělé. Tchunhas zahrál na Mácháči a oba jsme si užili letní akci v areálu Pražan v Holešovicích.

Teď jsme dostali možnost pravidelně vystupovat v nově otevřeném pražském klubu Ateliér. Tam vystoupíme na druhém dílu online party Shake Stream a na čtvrtečních večerech DA nights LIVE. Info najdete na Facebooku. Jinak se tento rok odehrála spousta zásadních věcí v životě každého z nás i našich přátel. Narodily se nějaké děti, skončily vztahy... To všechno by se určitě mělo promítnout do naší produkce.

Párty Shake Stream bude streamovat vaše živé vystoupení na web a Facebook. Jak se ti zamlouvá takový koncept?
M@W: Je to skvělý nápad a moc si přeju, aby party mohli sledovat naši přátele v zahraničí nebo rodina a všichni, co nemají možnost být s námi přímo v klubu. Je to krok vpřed a fandím novým věcem. Uvidíme, jak celá akce dopadne a jaké budou ohlasy. Propojení mezi kluby by snad mohlo napomoct k lepší reputaci naší malé zemičky i v zahraničí.

A nakonec banální otázka. Na co se můžeme v pátek těšit?
M@W: Připravili jsme kompletně nový set plný tech housu a progresivních top tracků, které jsem hodně dlouho vybírala. Tchunhas opět upgradoval své technické vybavení, ale i tak zůstává klasický feeling a sound Developing Artists, jak jste zvyklí dodnes. Naše vystoupení tentokrát doplní skvělou videoprojekcí naše kolegyně VJka Luna Design, těšíme se na vás!

Vem jed na to, že my na vás ještě víc! Díky za rozhovor.




http://developingartists.cz

http://www.shake-stream.cz/

Dodal: Jakub Hrebenar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHAKE STREAM VOL. 2

Pátek 25. 11. 2011
Vstup: 50 Kč
Vystupují:
Audio:Hertz UK, Developing Artists, Toni Glide, F1D0, Hermez
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika