Čokovoko podporují Masarykovu univerzitu

Čokovoko podporují Masarykovu univerzitu

28. 11. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Úspěšné i kontroverzní brněnské dámy Čokovoko, Adéla a Zuzana, následovaly hudebníky z X Production a podporují Masarykovu univerzitu i soutěžní hru Muniquest. Obě na škole dodnes studují a zároveň chystají další koncerty a nové videoklipy ke skladbám Perioda a Autostimulace.
„Masarykovu univerzitu mám ráda natolik, že na ní opakovaně začínám a končím studium různých oborů. Můžete na ní chodit na přednášku Archetyp ďábla i na seminář Sociologie čarodějnice. Profesoři filozofie Horyna a Hroch si posílají dramatické e-maily plné až antických klateb, vrátní živí několik koček, je tam dobrá káva, čisté záchody, na studijním pracuje žena s přezdívkou Carmen a knihovna na Arne Nováka je jedna z nejkrásnějších staveb posledních let. Komu to nestačí, může díky MU např. odjet na výměnný studijní pobyt do Reykjavíku komparovat strukturu severských ptačích hejn se stavbou sonetu,“ říká studentka Zuzana Fuksová. „S Masaryčkou mám ‚vztah‘ přibližně dvanáct let. Oborů jsem vystřídala víc než kluků, ale kdo hledá, najde. Během těch let se MU proměnila jako Řehoř Samsa. My Filďáci všem ostatním závidíme nové budovy, ale FSS nejvíc, protože je v centru. Filozofická fakulta evokuje spoustě lidem hlavně zevly a pseudointelektuály, ale i u nás to bývá jako v bondovce, viz ex student polonistiky Dariusz Damian Sieczkowski,“ dodává studentka Adéla Elbel.

čokovoko
Čokovoko na Flédě

Netradiční soutěží MUNIQUEST zahájila Masarykova univerzita ve spolupráci s X Production přijímací řízení do bakalářských a magisterských oborů pro akademický rok 2012/2013 a vedle Čokovoko ji hrají také Midi Lidi a další hudebníci vydavatelství. Ještě v závěru tohoto týdne bude představeno deset nových soutěžních pointů a na prosinec se chystají také speciální pointy se zajímavými osobnostmi.

Vedle podpory své alma mater se Čokovoko chystají na několik koncertů a po třetím videu z alba Hudba ke skladbě Dredař připravují další videoklipy ke skladbám Perioda a Autostimulace. „Proč si jako Madonna neudělat klip ke každé písni. Klidnější období, plné našich osobních životů a snad i tvoření něčeho nového, nás čeká až po Novém roku. Jinak máme v prodeji nová zrcátka a zbývá nám ještě pár triček velikosti S, která když neprodáme, budeme muset nosit samy,“ uzavírá Adéla.

Dodal: Zdeněk Neusar, X PRODUCTION
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika