Prosincové Free Mondays v Roxy

Prosincové Free Mondays v Roxy

04. 12. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už jen čtyři pondělky zbývají do konce roku a na každý z nich pro vás Roxy v rámci Free Mondays tradičně přichystala pořádnou porci hudby zdarma. Dnes to bude koncert electro-rockových nadějí Evelynne.
12. 12. se o pořádný nářez postarají HC3, 19. 12. si to s vámi rozdají temní electro-popoví experimentátoři z ◊►≈ (PzH) a pro letošek Free Mondays zakončí 26. 12. Nightphunk djs, které doplní člen londýnského techno kolektivu Thomas Tesla. Přijďte okusit hudbu všemožných chutí a žánrů, nebudete litovat!

5/12 FREE MONDAYS live EVELYNNE
Čtyři talentovaní kluci, pár hudebních nástrojů, kapka stylu a ohromný potenciál. Konečně se mezi začínajícími českými kapelami, které do toho často buší úplně stejně, tudíž skoro už bezvýznamně, objevil někdo, kdo se nechal motivovat vlivy zvenku. Moderní publikum teď totiž baví taneční muzika, na kterou se dá vyblbnout, ale také si ji v klidu můžete pustit do sluchátek. Pražská kapela Evelynne tuhle potřebu chápe a ve své tvorbě jí jde maximálně vstříc.



12/12 FREE MONDAYS live HC3
HC3, jedna z nejlepších nu-metalových kapel v ČR, která se může pyšnit bohatými zkušenostmi z dlouhého působení v USA. Na svém kontě mají HC3 přes 500 odehraných koncertů a festivalů v Čechách, na Slovensku, v Polsku, USA nebo Rakousku. Vydali několik alb a jejich klipy k písním jako Inside, Oh my God nebo Story jste mohli vidět v české televizi v pořadech Pomeranč, Medúza nebo na televizní stanici Óčko. Že mají přesah i mimo ČR, dokazuje krom spousty zahraničních koncertů i fakt, že jim vyšlo album v Austrálii a na Novém Zélandu a klip k písni Space Avenues vysílala tamní stanice MTV. Momentálně kapela pracuje na vydání nové desky, takže je naprosto jasné, že na Free Mondays se můžete těšit i na pár zbrusu nových věcí!



19/12 FREE MONDAYS live ◊►≈ (PzH)
Piktogramy ◊►≈ teď naznačují jméno tohoto brněnského unikátního a dosti inteligentního projektu, který se tentokrát tentokrát představí svým pražským fanouškům v klubu ROXY! Člověk se zamýšlí, zda nepoužít celý jejich název, když o tomto tajemném audiovizuálním projektu natáčí dokumenty i ČTčko. Nechme ho ale jako tajenku. Hudba, kterou se P**A Z H**EN prezentovala už na mnoha akcích, způsobuje ovace na všech frontách včetně Radia 1, kde v hitparádě Velké Sedmy boduje píseň Stojím v rohu. Elektronický projekt zahaluje popové melodie do melancholicky potemnělých nálad. Vražedně čistá lyričnost textů je doplněna sympatickou videoprojekcí. Dříve na ně chodili punkáči, dnes už si ◊►≈ vydobyli publikum, které ocení osvěžení elektronické alternativní scény s novými rozměry.



26/12 FREE MONDAYS in Nightphunk
Loni oslavili Nighpunk DJs desetileté výročí svého působení v ROXY. Energie jim ale nechybí ani v nové dekádě, což měsíc co měsíc dokazují na pravidelných pondělních parties tepajících v rytmu deep-tech-house. Ani poslední pondělí v roce nebude výjimkou. Ba naopak! Rezidenti Lucas Hulan & Lumiere si totiž při této příležitosti pozvali člena londýnského techno kolektivu Republic Artists známého jako Tomasuchy aka Thomas Tesla. Těšte se na pořádnou jízdu!

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FREE MONDAYS live EVELYNNE

Pondělí 5. 12. 2011
Vstup: zdarma
Vystupují:
EVELYNNE DJs: TAZZ, Biodan a Wega / VJ: Cman
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika