Sci.fi Psi v pátek v Radosti FX

Sci.fi Psi v pátek v Radosti FX

11. 12. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Poslední šance před vánocemi zničit si mozek, upravit se na celý víkend, dokonalý recept, jak prospat další dva dny. Příští pátek se v klubu Radost FX bude konat předvánoční mejdan Čáveree v produkci Jedi Academy, Creative Lab & Bedna Films. Hlavní roli budou mít rytiři Jedi, citlivý pražští intelektuálové, ultimátní elektronická skupina Sci.fi Psi a djs Vectif a Junior.
„Deformací časové křivky přeneseme posluchače do míst, odkud se již nebudou chtít vrátit,“ slibují Sci.fi Psi. Nejznámější český hudební klub jim před vánocemi patří tradičně. Letos ovšem kapela zahraje v plné sestavě a síle, naloží publikum na palubu vesmírného korábu a odnese až do Chrámu rytířů Jedi na Coruscantu.

Jakou silou intergalaktičtí Sci.fi Psi disponují, předvedli v létě na střeše Red Bull Tourbusu, který se zastavil v Panenském Týnci na Open Air Festivalu. Tam také představili zatím poslední singl Time Killer.

Před „psím“ koncertem a po něm se budou o zábavu starat DJ Junior ze Slovenska a Vectif, rezident Radost FX. Zahraniční host z bratrského Slovenska je proslulý nápaditými freestyle sety, míchá brokenbeat, drumandbass, hiphop, dupstep a house. Vectif je matador české taneční scény, hraje už od roku 1997. S Radostí je spjatý přes 13 let, kdy tam organizoval party Prozak. Deset let se v tomto vyhlášeném podniku stará o produkci a pravidelně hraje po celé Evropě.

Dekadentně veselý večírek ČÁVEREE začíná ve 22 hodin, tanečnice mají do 23. hodiny vstup zdarma.

www.radostfx.cz

Dodal: Pavel Eichler, Barometr
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SCI-FI-PSI - LIVE IN CONCERT

Pátek 16. 12. 2011
Vystupují:
VECTIF, JUNIOR (SK) Bedna TV, Creative Lab, Jedi Academy party
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika