Support Lesbiens se chystají na Lucernu

Support Lesbiens se chystají na Lucernu

13. 12. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Support Lesbiens přicházejí po třech letech s novým albem. Homobot, jak skupina svou osmou studiovou nahrávku pojmenovala, vyšel 26. září a pravděpodobně překvapí nejednoho skalního fanouška. Už dnes kapela představí nový materiál v pražském Lucerna Music Baru.
Po singlu „Bombs and Lies“ a stejnojmenném výpravném videoklipu, ve kterém tato jinak „nepolitická“ kapela rezolutně odsoudila válku v Libyji, natočili Supporti témeř crossoverové album, kde si pop podává ruku s rockem, punkem i taneční muzikou. „Od chvíle, kdy jsme si začali pohrávat s prvními nápady, jsme se na tomto album chtěli hudebně i zvukově posunout dál. I díky Ecsonu Waldesovi, který desku kooprodukoval a je zodpovědný za její zvukovou podobu, se nám to snad podařilo“ hodnotí novinku kytarista Hynek Toman.



„Chtěl jsem, aby tahle deska byla rozmanitá, dobře poslouchatelná a bavila každého, komu se dostane do rukou. Proto má nabušený zvuk, hutné kytary, silné bicí a výrazný vokál“ prozrazuje svůj záměr Ecson Waldes.

Žánrovou pestrostí a hutným zvukem však výčet novinek u Support Lesbiens nekončí. Nově skupina začala spolupracovat také s prvotřídním fotografem Petrem Kurečkou, který kapele vytvořil zcela novou vizuální identitu.

www.musicbar.cz

Dodal: Lukáš Kolíbal, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: SUPPORT LESBIENS

Středa 14. 12. 2011
Vstup: 230/300
Vystupují:
support lesbiens
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika