The Spankers: nová zpěvačka k nám spadla z nebe

The Spankers: nová zpěvačka k nám spadla z nebe

13. 12. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Osmičlenná partička The Spankers, které se daří míchat reggae, disco, pop i ska do veselých skladeb, zaznamenala i přes svou krátkou kariéru několik úspěchů, obměnila několik členů a před koncem roku ji čeká koncert v Praze, na kterém představí a pokřtí svůj nový singl Party Lovers.
Chlapecká kapela s jednou dračicí na postu zpěvačky chystá 18. 12. předvánoční koncert v pražském klubu Futurum, na kterém pokřtí svůj zbrusu nový singl Party Lovers, který se nyní snaží dobývat příčky českých hitparád. Oficiálními hosty a kmotry singlu budou Matěj Ruppert z Monkey Business a Dr. Kary z Fast Food Orchestra. Atmosféru klubu se budou snažit rozproudit předskokani Bug´n´Dub.

The Spankers nedávno obměnili sestavu. Ta největší změna proběhla na postu zpěvačky, kterou je nyní mladičká Sisa Feherová. „Od té doby, co se Tereza dostala na DAMU, jsme méně koncertovali a atmosféra v kapele nebyla taky nic moc. Muselo se něco stát a teď vidím, že je to přínosné pro všechny,“ vysvětluje změnu zpěvačky bubeník Tomáš Knotek. Kapela se snažila najít nového frontmana, i kdyby jím měl být zpěvák, ale pak jim z nebe přímo do klína spadla Sisa, která dobře zapadla do kolektivu, výborně zpívá a koncerty dokáže až ďábelsky rozjet. Oficiálně bude v kapele Sisa přivítána právě na křtu singlu, jenž je její nazpívanou prvotinou s The Spankers.

Rok 2011 byl pro The Spankers úspěšný. Během jara absolvovali turné po Brazílii, kde odehráli 11 koncertů, z nichž 8 jich bylo téměř vyprodáno. Za první desku BOOM! BANG! POW! YOU KNOW, na které hostují například Tonya Graves z Monkey Bussines nebo Dr. Kary a Su-Sha z Fast Food Orchestra, byli odměněni druhým místem na žánrové ceny Anděl 2010 a s velmi oblíbeným videoklipem k pilotní písni Superman vyhráli v hitparádě České televize v pořadu Medúza. Toto první album se zároveň podařilo dostat i na německé pulty obchodů. Kapela absolvovala turné po Francii a na podzim koncertovala společně s kapelou Bug´n´Dub po Česku. Celkem zvládli za letošek odehrát na 80 koncertů. Letošní nabitý rok zakončí křtem již výše zmíněného singlu.

A jaké mají plány na rok 2012? „V lednu bychom chtěli natočit videoklip k singlu Party Lovers. V únoru a březnu jedeme Mighty tour s Fast Food a Pipes and Pints po lyžařských střediscích. Máme potvrzené koncertování na jarním i letním Sázavafestu, další koncerty se plánují. V září bychom chtěli opět vyrazit na turné po Brazílii a chtěli bychom natočit i celou desku s klipem,“ vyjmenovává Knotek plány na příští rok. Kdy nová deska vyjde, není zatím jisté, ale do konce roku 2012 by se to mělo podařit.

Vstupenky na předvánoční koncert je možné zakoupit v předprodejní síti Ticketpro za 125 Kč, na místě bude stát vstup 150 Kč.

Pozvánka na křest:


Více informací na www.thespankers.cz.

Dodal: Jana Chlupová, Madree promotion s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THE SPANKERS - KŘEST SINGLU

Neděle 18. 12. 2011
Vstup: 120/150
Vystupují:
The Spankers
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
The Spankers - Party Lovers
02. 12. 2011 (4 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika