Ping Ping v Lucerně

Ping Ping v Lucerně

15. 12. 2011  |  Autor: Lukáš Pokorný  |  Komentáře (0)
Rakouské duo Loretta Who a Hugo Mauracher si říkají Ping Ping a v úterý 13. 12. se už podruhé představili pražskému publiku. Po prvním vystoupení na festivalu United Islands zahráli v Lucerna Music Baru.
Ping Ping slaví po vydání debutového alba On the Run spěchy. Není se čemu divit, protože Loretta disponuje záviděníhodným hlasem, který zručně doplňuje Hugo hrou na klávesy, perkuse a bicí. Lucerna byla pro Ping Ping ideální místo: maximálně stovka fanoušků, kteří na Ping Ping určitě nešli naslepo, vytvořila skoro obývákovou atmosféru. Její součástí byl i červenobílý kostkovaný Lorettin obleček – je možné, že jsem v tom byl úplně sám, ale kombinace kostkované plachty, modrých džínsů a hnědých bot se záhybkou z vlny, byl prostě trošku moc. Poprvé mi došlo, jak důležité je zvolit odpovídající oblečení. Hugo, Loretta a jejich klávesák byli sice ve tvářích vyzdobení fosforeskujícími barvami, ty se ale třískaly se zbytkem jejich vizáže. K atmosférické elektronice se prostě vesnické košile a prostěradla nehodí.



Až na tento malý estetický prohřešek bylo všechno ostatní v tom nejlepším pořádku. Loretta odzpívala celý koncert v té nejlepší formě a kdo má rád zasněný pop, tu a tam proložený malými zvukovými zemětřeseními, musel se tetelit blahem. Zazněly hlavní balady ze zásvětí: Fly Butter Fly, Lose Control a Skin, ale také rychlejší věci: singl On the Run nebo extrémně nakažlivá Glow a Romance. Ping Ping se v komorním prostředí cítili jako doma a na jejich hudbě a celém koncertu to bylo zatraceně znát.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: PING PING

Úterý 13. 12. 2011
Vstup: 250 Kč
Vystupují:
Ping Ping
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika