Tip na vánoční dárek: Be dj School

Tip na vánoční dárek: Be dj School

21. 12. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Chceš se stát djem a nevíš jak na to? Potom zkus djskou školu Be dj School. V klubu Touster.máš nyní jedinečnou možnost učit se mixovat hudbu na nejkvalitnější dostupné aparatuře.
Naše škola je zaměřena na hraní z gramofonu Technics a CD Playeru Pioneer. Obě tyto značky patří mezi špičku na trhu a i přes velké množství kvalitních hudebních programů, zůstávají nezbytnou součástí DJského vystoupení.

Škola


Školu jako takovou není nutno představovat. Kurz, kde se naučíte základy djingu, profesionální aparaturou, vysvětlíme vám základy mixu, z kterých se následně skládá a je pro tvz. djský set nezbytný.

To vše v prvních dvou lekcích (1lekce = 60minut) a dalších 10 hodin volného trénování hrání a zdokonalování se. Naší prioritou je individuální přístup lektorů (zkušených DJs ) po celou dobu kurzu, konající se v klubu Touster.

Jeho optimální velikost, příjemný vzhled a momentálně jeden z nejlepších zvuku v Praze, je ideálním místem, kde se snadno vžijete do atmosféry víkendového mejdanu i v 3 hodiny odpoledne. K dispozici je aparatura nejlepší kvality a to 2x gramofony zn.Technics M5G,2x CD playery zn. Pioneer 2000 a mix Pioneer 900.

Něco navíc

Jeden z impulzu pro vytvoření něčeho jako je „Be DJ“, byly i mimo jiné maily, které často dostáváme, s prosbou o radu, pomoc a někdy i „vzorec“ na úspěch.

Jak zní naše častá odpověď, nic jako „vzorec“ nebo snadná přímá cesta neexistuje. Vše závisí na povaze člověka, zkušenostech, schopnostech se umět dobře rozhodovat v danou chvíli a využít tak nabízejících se příležitostí, samozřejmě trochu štěstí, odhodlání, správného přístupu, ale hlavně práce na sobě samém a neustálém zdokonalování se. Může se zdát, že výhody známosti či financí, cestu na vrchol usnadní, nicméně za DJ pultem se vždy projeví, kdo umí a kdo tam patří.

A proto my lektoři „Be DJ“ (Elite, Kifli a Marty Fish) si dovolíme Vám předat tak cenné zkušenosti, získané dlouholetým úspěšným působením na scéně u nás i v zahraničí a usnadnit tak vstup na scénu.

Pro ty nejtalentovanější, naše vzájemná spolupráce, spolu s kurzem neskončí. Naopak budou mít možnost zahrát si spolu se svými lektory na třech akcích, vystoupit v radiu apod.

Kurz „Be DJ“ school

Cena: 4900kč, skládá se z 14hodin (1h = 60minut)

Obsahem je:
1.-2.lekce – s lektorem (seznámení s technikou – zapojení, užívání, základy mixu )

10.-14.lekce – samostatné trénování (mixování hudební produkce z vinylů nebo CD)

Možnost dokoupení jednotlivých lekcí.
Cena 1lekce (60minut) - 280kč

Výuka probíhá individuálně, lektor (zkušený DJ) je s žákem v průběhu celého kurzu, věnuje se mu, radí jak pracovat na své DJské osobnosti (kde všude by měl DJ být viděn, jak se efektivně propagovat, a vytvářet si tak příležitosti a nabídky na hraní).

Z každé lekce se nahrávají audio záznamy, aby si „žák“ mohl poslechnout své pokroky i chyby. Po skončení kurzu si každý bude moct zahrát na párty v klubu Touster spolu s profesně staršími DJs a kolegy, hudebně ve stylu jemu nejbližšímu.

Všechny vaše dotazy rádi zodpovíme, pište na mail: elite@djelite.cz

elite

http://www.facebook.com/beDJschool

Dodal: Štěpán Ježek, Touster
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
ee
22. 12. 2011 | 13:55:48
+0 | -0
lol
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika