Víkend na Bukanýru

Víkend na Bukanýru

08. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Opět je tu kompletní program houseboatu Bukanýr pro tento týden. Můžete si příjít zatrsat ve čtvrtek na Face@bukanýr, v pátek na Deep Banging Racket, nebo v sobotu na La Pascos Dream
čtvrtek 09.03 - FACE@BUKANÝR
Už potřetí se v tomto roce můžete aktivně zúčastnit párty Face@Bukanýr. Tu má na houseboatu U Bukanýra na starosti DJ Face, tedy zástupce bookingů Techno.cz a AON Promotions a právě on si zve své stylově spřízněné hosty. Z losovacího bubnu tentokrát sáhl se zavřenýma očima po obálce s nápisem DJ Biscuit a vzhledem k tomu, že březnový host je čím dál častěji ve studiu, než za gramofony, rozhodně by vám jeho set neuměl utéct! Jak už bývá zvykem, zpočátku se bude hrát deep house vhodný k posezení i lehčímu vrtění, s pokročilou hodinou však chlapci začnou přikládat pod lodní kotel a jehly gramofonů olíznou i electro houseové drážky. Únorová edice tu vzhledem k oslavě narozenin připomínala víkendové dovádění, jak dopadne ta březnová můžete ve čtvrtek 9. března krátce po osmé hodině zkontrolovat i vy a to přímo tváří v tvář!

Face

pátek 10.03 - DEEP BANGING RACKET
Na pravidelném večírku jehož rezidentem je dj Jan Berdych (sunshine people) si můžete poslechnout zajímavou směsici deep a tech houseových placek v podání zajímavých hostů, které si vždy pravidelně zve. Na tento pátek si Honza pozval svého stájového kolegu ze Sunshine People, kterým je dj Petr Braun. Otvíráme v 19:00 hod.

patek

pátek 10.03 - LA PASCOS DREAM
V sobotu 11.3.06 na houseboatu U Bukanýra proběhne další pokračování zajeté electro-pulzní rychlonabíjecí párty La Pascos Dream, kde se Vám předvedou, jako vždy residentní electric twins Wega & Kim Pixa aka WeKi, kteří Vám umíchají silně působící electro set v časté kombinaci s prvky hip hopu, doplněný jejich vlastní tvorbou projektu WeKi. Také tentokrát si přizvali speciálního hosta, všem známého dje Bon Finixe (bonfinix.com), který Vás rozpálí svým progressive housem. O support se postará zkušený a nadějný Giggles (house.cz). Hrát se bude především electro house, house a progressive house. Rozhodně si nenechejte toto melodické a líbivé electro-peklo ujít. Správnou funkčnost djů lze ověřit autotestem. Heslo zní: One Family at the Club, vstup je zdarma! A jako specialita je tento večer do půlnoci připravena akční cena Cuba Libre za cenu 50,- Kč ve spolupráci s Havana Club.

20-22 dj Giggles
22-24 dj Bon Finix
00-04 djs Wega & Kim Pixa aka WeKi
04-?? ping pong

sobota
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika