Techno & Minimal kalendář 01/2012

Techno & Minimal kalendář 01/2012

03. 01. 2012  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
Zatímco první dva lednové týdny nabídnou pouhé dvě akce v duchu techna a minimalu, druhá polovina měsíce vše plně vynahrazuje. Na lednovém dílu party Minimal People zahraje Kaisersoze, Flow bude vévodit Ladida. Vrcholem prvního měsíce roku 2012 bude vystoupení francouzského Popofa v pražském Yes klubu.
7. 1. – Bubbles
Headlinerem lednových Bubbles je zástupce labelu Frucht – německý Ixel. V line upu je dále zastoupen ruský EL, Carla alias Carl King vs. Ala, rezidentní Insect Elektrika live a Pavel Batala.

14. 1. – City Birds Occupy Yes Club

City Birds se chtějí přičinit o vstup minimal a dirty chic music na pole pražské taneční scény, se kterou se můžete potkat i v ostatních evropských metropolích. Na dalším dílu CB party zahraje švýcarský Alek X, královéhradecký Segment, Sonja a německý Eastwood.

20. 1. – Minimal People
Hlavním hostem dalšího minimalového večírku v Tousteru bude techno matador Kaisersoze. Dalšími hosty jsou Ravic, Marconi, OtherVision a rezidentka Sonja.

Aftermovie z minulého dílu:


20. 1. – Coonk
Party Coonkse orientuje na široké spektrum party people a na svých večírcích v klubu Perpetuum sází na kvalitu a aktuální zvuk deep a techhouse music. Na prvním dílu v roce 2012 vystoupí britský Moody B (UK), Javas, Deivis a Shala.

20. 1. - Creative party
20. ledna se v ČR poprvé představí producent a dj Sean Miller, který je v poslední době znám především díky hitu Sinnerman. Line up party doplní rezidenti Subgate, Nkyp a další djs.

21. .1 – Flow with Ladida
Lednová Flow se tentokrát obejde bez zahraničního hosta, kterého určitě maximálně nahradí domácí tech-minimalová špička Ladida. Sekundovat jí budou rezidenti Roman Rai a Fatty M.

26. 1. – Unplugged

V lednu se na rezidentní noci dje Face na Bukanýru představí náš přední producent Kubatko, který vloni získal hudební cenu Anděl za aktuální album Vzduchoplavec. Dalším hostem je dj Macio.

27. 1. - Remember techno

Hostem klubovky Remember techno bude opět legenda Igor Pataky, kdysi také Spacemaster Patak, organizátor legendárních techno akcí Overthere. Společně s Igorem v Radosti zahrají ještě další techno djs.

27. 1. – Popof
Francouzský dj a producent Popof vystoupí 27. ledna poprvé v Praze. O support se postarají djs Miss Duckin, djane Sonja, Basscave, Subgate, 2vinz & Daj a Eddrum.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

POPOF: FIRST TIME IN PRAGUE!

Pátek 27. 1. 2012
Vstup: 250 Kč
Vystupují:
Popof (FR), Miss Duckin´(FR), Djane Sonja, Basscave, Eddrum, Subgate 2Vinz vs DAJ
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika