Lednové večírky Free Mondays v Roxy

Lednové večírky Free Mondays v Roxy

05. 01. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po vydařeném úvodním lednovém Free Mondays mejdanu s djs Macio, Tall Boy Slim a Texx nás v klubu Roxy v lednu čekají ještě další čtyři akce pod hlavičkou Free Mondays. 9. 1. to bude party s djs Mooris, Raidem & Ark, 16. 1. koncert kapely VOODOOYOUDO?, o týden později, 23. 1. zahrají Pillow Fight a 30. 1. budou Free Mondays patřit garage-punkové úderce Anyway, která si v Roxy odbude úplně poslední koncert kariéry.
9/1 FREE MONDAYS w/ MOORIS, RAIDEM & ARK
Druhé Free Mondays roku 2012 budou patřit trojici DJs Mooris (shotgunfestival.cz), Raidem (techhouse.cz) a Ark (be at:). Čekejte zajímavý mix tech house, minimalu nebo d´n´b.



Start: 22:00 / VJ: CMAN
FREE ENTRY!

16/1 FREE MONDAYS live VOODOOYOUDO?
Třetí lednové Free Mondays budou pulzovat v rytmu indie rocku a popu, když v ROXY vstoupí čtyřčlenná brněnská parta VOODOOYOUDO?. Kapela, jejíž zvuk je částečně ovlivněn tvorbou amerických a britských formací přelomu 80. a 90. let jako My Bloody Valentine, Stone Roses, Cure či Sonic Youth, ale inspiraci čerpá i ze zvuku současných amerických indie kapel jako Minus The Bear, Tokyo Police Club nebo The Photo Atlas funguje od roku 2005. Některé její členy ale můžete znát ze skupiny Stumbleine, která působila v Brně mezi lety 1997 a 1999. Koncertem VOODOOYOUDO ale večer rozhodně nekončí! Až do brzkých ranních hodin se můžete bavit s Pure Rhythm DJs Rescue, Box a Soda. Vizualizace pak bude mít v pácu VJ ROTS.



Start: 20:00 / DJs: Rescue, Box, Soda / VJ: ROTS
FREE ENTRY!

23/1 FREE MONDAYS live PILLOW FIGHT

Je libo pořádný rock´n´roll? Pak si nenehcte ujít Free Mondays s plzeňskými Pillow Fight. Čtyřčlenná kapela loni v červnu debutovala albem Starlight a mezi své vzory počítá mimo jiné Bon Jovi, Coldplay, Deftones, Foo Fighters, Limb Bizkit, Muse, P.O.D., Pearl Jam, Placebo nebo The Subways. Pondělí 23. ledna to bude v ROXY tedy určitě pořádná divočina. Afterparty pak proběhne pod taktovkou kluků z Nightphunk, kterým bude navíc sekundovat Řek Stathis Tripsanas a Waxwork z labelu Genetic. VJovat bude Tha.Sun.

Start: 20:00 / DJs: Lucas Hulan & Lumiere (Nightphunk), Stathis Tripsanas (Greek), Waxwork (Genetic) / VJ: Tha.Sun
FREE ENTRY!

30/1 FREE MONDAYS live ANYWAY & THE POOH
Poslední lednové Free Mondays se ponesou v duchu loučení s mělnickou garage-punkovou úderkou Anyway, která v ROXY odehraje úplně poslední koncert kariéry. „Po více než deseti letech neunávného hraní, včetně několika zahraničních turné a čtyřech studiových albech, nespočetně kompilací a několika singlech jsme došli do stadia, kdy už nebylo možné z časových důvodů a rozlišností osobních preferencí věnovat se kapele tak, jak by si zasloužila, a tak aby byla udržitelná kontinuita a integrita toho, co Anyway vždy byli. Než do budoucna dělat nejaké konpromisy, dohodli jsme se, že radši už dál hrát nebudeme,“ říká k rozpadu Anyway zpěvák Jirka Nedvídek. Loučení s Anyway proběhne navíc „za asistence“ energických stoner-rockerů z The Pooh, kteří odehráli už přes 300 koncertů a předskakovali takovým jménům jako Green Day, Billy Talent nebo Black Rebel Motorcycle Club. Na afterparty pak budou diktovat svůj tech-punk Kay & Tvzex ze Sunshine.



Start: 20:00 / DJs: Kay & Tvzex / VJ: AKA 47
FREE ENTRY!

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FREE MONDAYS LIVE ANYWAY

Pondělí 30. 1. 2012
Vstup: zdarma
Vystupují:
Anyway, Kay & Tvzex
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika