Zapomeňte na zimu, v Roxy vás zahřeje dj S.P.Y

Zapomeňte na zimu, v Roxy vás zahřeje dj S.P.Y

09. 01. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Libujete si v progresivním drumandbassu? Pak si koukejte v kalendářích zakroužkovat 20. ledna! Do Roxy totiž ten den dorazí na pravidelnou party Bush jeden nejrespektovanějších d´n´b producentů současnosti dj S.P.Y, kterého navíc na pódiu doplní britský MC LowQui. Těšit se ale samozřejmě můžete i na rezidenty. Ghonzales si střihne B2B set s Akirou za asistence MC Lindee a coby host dorazí i IM Cyber.
S.P.Y, vlastním jménem Carlos Lima na sebe upoutal pozornost d'n'b scény sotva se přestěhoval z brazilského Sao Paola do Londýna. Jeho DJské schopnosti, které piloval už od svých dvanácti let, a přirozený hudební talent, mu jen pár měsíců po přesídlení do Londýna vynesly smlouvu u renomovaného labelu Metalheadz, na němž vydal svůj povedený debut Til Dawn (2005). Fakt, že se Til Dawn objevil tentýž rok na kompilaci The Winter Of Content, jen potvrdil, že S.P.Y před sebou má velkou budoucnost.



Během následujících let, kdy k Metalheadz přibyly další prestižní labely jako RAM, Innerground, Soul:r nebo Shogun, si Carlos vytvořil svůj vlastní specifický sound, pro který je charakteristická dynamika a různorodost. Ač je jeho doménou především temnější a minimalistické d'n'b, dokáže ho skvěle skloubit s dancefloor friendly beaty a překvapit zpívanou hitovkou nebo pořádným neuro nářezem.

Kvalita s konzistentnost tvorby tohoto sympatického Brazilce ho přivedla do té nejlepší d'n'b společnosti. Na svém kontě má S.P.Y coby DJ a producent vedle vlastních releasů, které se objevily mimo jiné i na mix albu Ministry of Sound nebo Nightlife Andyho C, také celou řadu kolaborací se jmény jako Marcus Intalex, Mosus, Physics, Total Science či Marky. S Markym, který je zároveň jeho kolegou z labelu Metalheadz, si S.P.Y evidentně hodně sedl, když krom vlastní produkce rovněž společně remixovali tracky Deadmau5, Claude von Stroke nebo Zinc feat. Miss Dynamite.



Stejně jako S.P.Y a Marky patří do Metalheadz family také druhý speciální host lednové party Bush MC LowQui. Zkušený MC, textař a výborný bavič platí ve svém oboru za respektovaného matadora a mnozí ho označují za ideálního MC. Ostatně má na čem stavět. Na scéně se pohybuje už od 90-tých let, kdy začínal na londýnských rave parties inspirován dikcí legendárního Stevie Hyper D a jako břitva ostrými texty MC GQ.

Díky bohatým zkušenostem, které během své kariéry nasbíral po boku Goldieho, Andyho C, Black Sun Empire nebo Nu:Tone a celé řady dalších zásadních jmen, se o něm po právu říká, že je naprosto jedinečný v tom, jak dokáže přenést energii mezi DJem a publikem, číst jeho reakce a dle toho umně vybalancovat svůj projev.

MC LowQui není však jen zcestovalý live performer ostřílený vystoupeními v klubech i velkých arénách. Velké renomé má rovněž i díky svému umu ve studiu. Jeho vokály zazněly krom jiného na Mixed and Dispatched (2006) mix albu Dispatch Records, mixu Essence of Chi (2007) DJe Kana, Goldieho mixu Watch the Ride (2008) a tak bychom mohli pokračovat ještě hodně dlouho.



Pokud jste doteď váhali, zda lednová party Bush v ROXY bude opravdu stát za to, teď už byste měli mít dostatek argumentů, aby bylo nadmíru jasné, že tenhle večírek byste rozhodně vynechat neměli…

Startujeme ve 22:00. Vedle S.P.Ye & MC LowQui zahrají Ghonzales v B2B setu s Akirou feat. MC Lindee a IM Cyber. V Chill Outu vás pak budou bavit DJs Cubik a Tomics. VJovat budou Lunchmeat VJs Aeldryn a Ade Zevl.

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BUSH W/ S.P.Y & MC LOWQUI

Pátek 20. 1. 2012
Vstup: 150 czk + poplatky, na místě do 23:00 za 180 czk, od 23:00 za 200 czk
Vystupují:
S.P.Y & MC LowQui, Ghonzales & Akira B2B feat. MC Lindee, IM Cyber
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika