Don Rimini a jeho mejdan zničí Chapeau

Don Rimini a jeho mejdan zničí Chapeau

15. 01. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Poznejte ten nejlepší recept na mejdan! V klubu Chapeau Rouge se chystá výjimečný dvoupatrový večírek: 27. 1. přijede zahrát rafinovaný francouzský dj Don Rimini jeden ze svých originálních electro setů, jimiž si už podmanil celý svět. V dubstepovém Undergroundu vystoupí maďarská dvojice Robotrock, která válcuje pusztu od Pešti až po Szeged. Celý večírek přitom zahájí ojedinělým koncertem Bonus.
DON RIMINI, legenda francouzské elektro scény. V devadesátkách díky staršímu bráchovi objevil house a techno, koupil si gramce a místo hraní videoher začal mixovat. Na mezinárodní scénu vystřelil v roce 2007 s peckou Let Me Back Up. Od té doby má za sebou čtyři EP (naposledy loňské Nlarge Your Parties) a hlavně obrovské množství odehraných mejdanů a headlinovaných festivalů. Jenom loni se za mixák postavil stodvacetkrát, v Austrálii, Americe, Japonsku i v Evropě. Jeho sety mají neopakovatelnou atmosféru, tohohle chlápka můžete vidět třikrát a pokaždé zahraje jinak. A hlavně tak, že se holky smějou. Dokáže skvěle odhadnout náladu davu i atmosféru místa, překvapí vás výběrem pecek. Don Rimini má prostě nejlepší recept na skvělou párty, jak ostatně zní název výběru, který loni kurátoroval a už se nemůžeme dočkat, jak zacvičí s dekadentním Chapeau Rouge.

Pozvánka na Clash!


„Don Rimini je jedním z těch, kteří nás inspirovali, abychom začali sami hrát a je nám teď ctí přivítat ho v Praze,“ říká k tomu Šimon Šafránek z pořádajících The Fakes.

ROBOTROCK. Mejdanová scéna v Maďarsku je trošku jiná liga, než u nás. Svědčí o tom i to, že RobotRock mají na Facebooku přes 35 tisíc fanoušků. Tohle duo dubstepových djs a zároveň promotérů patří k největším maďarským jménům. Proč? Jednoduše dokáží dostat do tance všechno, co má ruce a nohy.

BONUS, Martin Hůla aka Bourek. Do roku 2006 hrál v kapele Ememvoodoopöká, se kterou získal žánrového Anděla v kategorii Alternativní a nezávislá scéna za rok 2005. Byl členem kapel Sporto (nominované na stejnou cenu v kategorii Elektronická hudba za rok 2009). Pod jménem Bonus nahrává a koncertuje od léta 2009 - v současné době společně s Pe.Klem (kytara - Komunisti, ex Hissing Fauna) a Machym (basa - Promiňte umíram, ex Sulk) v sestavě nazvané Martin Tvrdý Trio. Za debutové LP Konec civlizace byl nominovaný na žándrovou cenu Anděl v kategorii Hip-hop a RNB, aktuální album Náměstí míru je nominované na cenu hudebních kritiků Apollo. Ty se budou udílet 19. ledna, takže na CLASH! možná BONUS přijede už jako její vítěz. Každopádně jde o jeho jediný pražský koncert až do konce března.

THE FAKES. Od indie k dubstepu a dál, The Fakes pro vás v Praze už pár let vybírají to nejčerstvější, co lze hrát. http://snd.sc/suSOPs

Vedle DONA RIMINIHO a THE FAKES na na electro stagi zahrají i pražské talentované dvojice: TENTEN, ABAB, SPECTRE+DISTRESS

Spodní dubstepové patro zase opanují djs z kolektivu Dubsteblog:
STIFLER SELECTA, DIRTY LITTLE TOASTER, NORMAN BATES

CLASH! v Chapeau Rouge v pátek 27. ledna začíná ve 21 hodin.
Limitované vstupenky v předprodeji k dostání v klubu: 150,- Kč, na místě na celý večer 250,-

Facebook

To je CLASH! Pojistky budou lítat!

Další párty CLASH! proběhnou v těchto termínech:
24.2. – SOUTH CENTRAL
Hostem únorového CLASH!e bude ďábelská britská dvojice SOUTH CENTRAL.

Dodal: Jarka Beranová, Chapeau Rouge
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CLASH!

Pátek 27. 1. 2012
Vstup: 150/250
Vystupují:
DON RIMINI (fr) & Robotrock (hu) & The Fakes & TenTen & Dirty Little Toaster & Stifler Selecta & Norman Bates
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika